Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 183 cm-hez jó az 57-es országú...

183 cm-hez jó az 57-es országúti vázméret?

Figyelt kérdés

[link]

A Bottecchiaról van szó

2013. márc. 17. 14:09
 1/9 anonim ***** válasza:

57-es szerintem egy kicsit nagy ... jomagam is olyan magas vagyok mint Te es 56-os bringam van ... 54-nek jobban orulnek.

Persze a stucnival, nyeregbeallitassal es egy kicsit az ulescsovel is jatszhatsz, de velemenyem szerint az 57-es alapbol nagy egy kicsit.

2013. márc. 17. 14:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha hosszú lábaid vannak akkor jó,de ha rövidek akkor próbálj meg kisebbet szerezni.Ha használt bringa vagy akciós új akkor gondolom csak ebben a méretben van,próbáld ki ha lehet.
2013. márc. 17. 15:04
 3/9 A kérdező kommentje:
hát elég hosszú a lábam, és használt a bringa. Csak utazni kell hozzá és nincs kedvem kifizetni x forintot hogy kiderüljön nagy nekem
2013. márc. 17. 15:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha hosszúak a lábaid akkor ki sem kell próbálni.Jó lesz.
2013. márc. 17. 16:25
 5/9 anonim ***** válasza:

181cm vagyok és 58-as vázam van, pont kényelmes

neked pont határeset lesz az 57-es

de az a bringa nem ér 45-öt, alkudj belőle jócskán

bikemag.hu apróban nem volt jobb? a testbike-on elég gyér a felhozatal

2013. márc. 17. 17:20
 6/9 A kérdező kommentje:
és utolsó te mennyit adnál érte?
2013. márc. 17. 18:15
 7/9 anonim ***** válasza:

nagyon max 30-at

de jó lenne tudni a pontos típusát a hajtásnak, ha jobb fajta akkor 35, a de a váz akkor is zsákbamacska mivel újrafestették

de valójában szinte az egész egy régi bicó, ha megnézed az alkatrészeket (váltás, fék, váz, kerekek)

én a helyedben szétnéznék a bikemag-on is, esetleg kicsit magasabb árkategóriában (60-80)

2013. márc. 17. 22:04
 8/9 anonim ***** válasza:
én 184cm magas vagyok, és 58-as outit haszálok, nekem tökéletes, a rubena külsőkről elég jó véleménnyel vagyok, nekem bírtak 1 szezont(heti 400-500km), és a téli görgőzést is, a 45 egy picit sok érte, próbálj alkudni, 40 körül már elfogadhatóbb lenne
2013. márc. 19. 16:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Valóban szép bringa, picit megpróbálhatsz alkudni, bár nem tudom mennyire szeretik az eladók. Ahogy az előttem szóló írta, 40 elfogadhatónak tűnik, bár nem tudom, hogy milyen shimano cuccok vannak rajta.

Egyébként én 178 cm-hez használok 56-os kerékpárt, szóval a mérettel nem lehet probléma.

2013. márc. 19. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!