Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Vegyek másik zárat?

Vegyek másik zárat?

Figyelt kérdés

Sikerült vásárolnom egy jó állapotban lévő használt Cube Delhi bicajt, kaptam hozzá egy ehez hasonló zárat :

[link]

Érdemes venni egy erősebb, jobb zárat?

2013. márc. 13. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondanám,hogy nem kell,de ha ellopják engem fogsz hibáztatni.Nekem erős záram van,de ennek ellenére sehol nem merem otthagyni a bringát 10-15 percnél hosszabb időre.Ha kénytelen vagy hosszú időre lezárni akkor mindenképpen vegyél egy masszív zárat,de az sem jelent garanciát semmire.
2013. márc. 13. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:

jobb 2 lakatot használni, és ne legyen egyforma típusú

láncos, vagy U, vagy sodrony ezekből 2 különböző legalább

mondanám még az összehajtogathatót is, de az sztem mocsokdrága

2013. márc. 13. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:

én egy pláza mellett láncoltam ki a biciklimet drága masszív lakattal, mikor visszaértem hozzá volt rajta még 1 zár... fogtam a telefonomat, hogy hívok rendőrt, abban a pillanatban kivették a kezemből a telefont a zsebemből meg a kulcsot, és bicikli se meg telefon se maradt...

még mielőtt keménykedne valaki, hogy őt aztán így nem rántanák be, 6-8 személy volt...

2013. márc. 13. 20:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Mondták már, hogy a 2 lakatos megoldás valamilyen szinten jobb, a közeljövőben beszerzek egy U laktot...

2013. márc. 13. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!