Két tengerimalacom volt, de az egyik sajnos elpusztult pár napja. A másik malackámon látszik, hogy megviselte. Szerintetek vegyek mellé egy másikat? Mi a jobb neki? Meg tudna szokni egy új társat?
Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 09:40
1/7 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél mellé másikat ha annyira megviselte akkor lehet hogy nem jól fogadná újra a társaságot.
2/7 anonim válasza:
Vegyél mellé társat, az a jobb neki, egy nála jóval fiatalabb társat vegyél neki, ha egyedül tartod depressziós lesz, ő nem ember, nem fog hónapokig gyászolni a társaság meg midenképen kell neki
3/7 anonim válasza:
Mitől pusztult el a másik malac?
Beteg volt, vagy öreg?
Ha beteg volt, akkor lehet, hogy a másik is az és azért látszik megviseltnek.
Várj egy-két hetet minimum, aztán vegyél társat neki, az majd feldobja!
4/7 anonim válasza:
Mindenképpen azért megviselt, mert egyedül maradt, és igen, vegyél neki társat, egy vele egynemű, de nála fiatalabb malackát.
5/7 anonim válasza:
Vegyél mert a magányban elpusztulhat!
6/7 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél neki társat. Nem tenne jót neki. Inkább Te próbáld meg felvidítani. Részvétem a tengerimalac miatt.
7/7 anonim válasza:
Szerintem vegyél, mert az egyik ismerősöm is így járt, az idősebb malackája elpusztult a másik bánatában utána ment. Amúgy meg a tengerimalac társas lény így nem bírja a magányt, kivéve ha egyedül nevelkedett és sose volt társa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!