Milyen kenőanyagot ajánlotok a lánchoz?
Mostani láncomnak már így-is úgy is annyi, ha lesz új, valami jó anyaggal szeretném karbantartani.
Eddig TF2 Plus-t használtam. Fórumokon olvastam, hogy gyorsan gyűjti a koszt, én is ezt tapasztaltam.
A fújós cuccokra azt mondják, máshova is jut belőle, úgyhogy tanácstalan vagyok. Volt viszont, aki a Berner sprayt dicsérte.
Ti mit használtok?
Köszönöm a segítséget előre is!!!
új lánchoz egy darabig nem kell semmi, de utána ez a legjobb:
Telen, trutymakos idoben es esos idoszakokban a Motorex Wet Lube-t, szaraz idoben a Motorex Dry Lube-t hasznalom.
Flakonos es aerosolos is van. Nekem meg nem volt gondom sem a montimmal, sem az orszagutimmal sem.
Lanckopas mellett (ami valojaban nem is olyan nagy tetel) ... egyebkent is inkabb nyulik ... szoval a hajtas es a fogaskereksor megovasa sokkal fontosabb, hiszen lenyegesen dragabb alkatreszekrol van szo.
Ergo egy nagyobb viszkozitasu, surubb trutymo sokkal kedvezobben hat a fogaskerekekre, mint a leheletvekony, hig olajak.
Amugy is idojarastol es utviszonytol fuggoen az egesz hajtast illik idorol-idore kipucolni/lemosni, utana feltetlenul meg kell ismetelni a karbantartast is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!