Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Sram X5, X7, vagy Sram 9. 0...

Sram X5, X7, vagy Sram 9. 0 hátsó váltót vegyek?

Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 08:22
 1/6 anonim ***** válasza:
mire kell?
2013. márc. 9. 21:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Gyors és pontos váltás, kellően feszítse a láncot és strapabíró legyen, amúgy enyhe XC-re.
2013. márc. 10. 07:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem lx van, elég pontos megvagyok vele elégedve.
2013. márc. 10. 22:22
 4/6 z o l i ***** válasza:

...gondolom X9, X0 (és nem 9.0-ra gondoltál, mert az féktest)

A sram lapján megemlítik, hogy mely váltó milyen felhasználási metódusra lett létrehozva. Mivel csak egyszerű cc-re használnád az X7 is megteszi (én is ilyet használok, teljes megelégedettséggel)ha anyagilag megteheted akkor veheted az X9-et vagy az X0-t. (ezek tartósabb, minőségibb anyagból készülnek és könnyebbek) - egyébként a sram oldalán (minimális angol nyelvtudás mellett is) ezekről is informálódhatsz.

2013. márc. 12. 20:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Én a 9.0ra gondoltam, mert van olyan. csak egy régebbi modell már.(ha jól tudom, vagy is ha a googli jól tudja)
2013. márc. 13. 08:14
 6/6 z o l i ***** válasza:

igazad van, korábban (2003 környékén) voltak ilyen megjelöléssel váltók - megtévesztő

...az X7 nálam tökéletesen működik évek óta, merem ajánlani.

2013. márc. 19. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!