Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hosszabb,40-50 kilométeres...

Hosszabb,40-50 kilométeres mellékutakon tervezett kerékpártávokra milyen felszerelést vigyek magammal?

Figyelt kérdés
Nem vízre, étekre értem, hanem például láthatósági mellény kell-e? Vagy fejvédő, lámpa, igazolvány, ilyenek. Vannak kötelező előírások, hogy miket kell magamnál tartsak, ha közúton sportolok, kerékpározok?

2013. márc. 7. 21:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
már akinek. képzeld, utolsó, nem mindenki megy olyan sebességgel.
2013. márc. 15. 18:09
 22/28 anonim ***** válasza:
hát húsznál lasabban menni szerintem kihívás... de egye fene akkor legyen 3-3.5 óra...
2013. márc. 16. 18:14
 23/28 Linkoln ***** válasza:

Ha valaki rendszeresen 40-50 kilómétert akar tekerni, csak megteszi 2 óra alatt.

A szomszédom biztos nem fogja, de azért, a kérdező szerintem tud kerékpározni.

Ha meg fiatal, vagy edz, akkor másfél alatt megoldja.

2013. márc. 16. 18:44
 24/28 anonim ***** válasza:

rendszeresen, meg hogy edz, az sok dolgot jelenthet. én pl. voltam nyáron egy ilyen biciklis sporteseményen, 52 kilométer, nekem három óra alatt lett meg, és ezzel több, mint 700 indulóból a 195. lettem. szóval, jóval többen nem tették meg két óra alatt, mint ahányan megtették. nem verseny volt, szóval, olyan gyorsan mentél, ahogy akartál/bírtad, annyiszor álltál meg, és olyan hosszú időre, ahányszor akartál.

én pl. elég sokat biciklizek, plusz járok sokat sportolni egyebet, mégse teszem meg két óra alatt az ötven kilométert. mellesleg, a domborzatot is elfelejtették belevenni. nem kell itt nagyzolni.

2013. márc. 16. 18:58
 25/28 Linkoln ***** válasza:

Valóban a domborzat is számít, bár magyarországon különösebb akadályok nincsenek.

Ha megállókkal is számolunk akkor esélyes hogy elhúzódik két óra felé, valóban.

2013. márc. 17. 10:00
 26/28 anonim ***** válasza:
hát, én bizony pont olyan helyen laktam otthon, ami domborzatilag nagyon is kihívó.
2013. márc. 17. 17:09
 27/28 Linkoln ***** válasza:
Én alföldi vagyok és irigyellek :/
2013. márc. 17. 18:07
 28/28 anonim ***** válasza:
na ugye, én viszont veszprémi, és ott magán a városon belül sincs olyan út, amelyik egyenes lenne. és ilyen az egész környék.
2013. márc. 17. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!