Hosszabb,40-50 kilométeres mellékutakon tervezett kerékpártávokra milyen felszerelést vigyek magammal?
Ha valaki rendszeresen 40-50 kilómétert akar tekerni, csak megteszi 2 óra alatt.
A szomszédom biztos nem fogja, de azért, a kérdező szerintem tud kerékpározni.
Ha meg fiatal, vagy edz, akkor másfél alatt megoldja.
rendszeresen, meg hogy edz, az sok dolgot jelenthet. én pl. voltam nyáron egy ilyen biciklis sporteseményen, 52 kilométer, nekem három óra alatt lett meg, és ezzel több, mint 700 indulóból a 195. lettem. szóval, jóval többen nem tették meg két óra alatt, mint ahányan megtették. nem verseny volt, szóval, olyan gyorsan mentél, ahogy akartál/bírtad, annyiszor álltál meg, és olyan hosszú időre, ahányszor akartál.
én pl. elég sokat biciklizek, plusz járok sokat sportolni egyebet, mégse teszem meg két óra alatt az ötven kilométert. mellesleg, a domborzatot is elfelejtették belevenni. nem kell itt nagyzolni.
Valóban a domborzat is számít, bár magyarországon különösebb akadályok nincsenek.
Ha megállókkal is számolunk akkor esélyes hogy elhúzódik két óra felé, valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!