Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Lehet szőlőcukrot enni spinnin...

Lehet szőlőcukrot enni spinning-ezés közben?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Egy olyan kérdésem lenne hogy szoktam spinning-ezni minden másnap egy órát.Fogyókúrázok tehát diéta,minden van mellette.Viszon nem tudom hogy ha tekerés közben bekapok 1max2 szőlőcukrot az milyen hatással van a zsírégetésre.Válaszokat köszönöm!

2013. márc. 4. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Spinning közben könnyen leeshet a vércukrod, ilyenkor érdemes enni szőlőcukrot. Mikor én csoportos spinningre jártam, az oktatónál mindig volt egy zacskóval, arra az esetre, ha valakinek kellene.
2013. márc. 4. 14:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Igen,csak valahol olvastam hogy ha edzés közben "cukrosat" fogyasztunk akkor úgy már nincs is sok értelme.Én nem vagyok ezekkel tisztában gondoltam hátha van hozzá értő.
2013. márc. 4. 14:25
 3/4 anonim ***** válasza:
a cukor inzulintermelést vált ki, az inzulin pedig leállítja a zsírégetést.
2013. márc. 4. 21:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm...Erre voltam kíváncsi!
2013. márc. 5. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!