Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Lehet hogy ezért nem tudom...

Lehet hogy ezért nem tudom beadni?

Figyelt kérdés
A bunny hoppot próbálgatom a mongoose bmxemmel de valahogy nem sikerül...Sose bírom felkapni a hátsókereket. Először még az első kereket se tudtam normálisan felkapni de már sikerült. És amikor már felkaptam és próbálnák átmenni bunny hopba valahogy nem sikerül. 12/F

2013. febr. 25. 20:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lehet még gyenge vagy hozzá, nincs meg az erőd hogy felhúzd úgy ahogy kell. Vagy a techikád nem jó, sokat gyakorold, aztán összejön az.
2013. febr. 25. 20:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Végre valaki aki ad egy kis önbizalmat nekem :D
2013. febr. 25. 21:03
 3/12 anonim ***** válasza:
vedd fel kamerával, fényképezővel, telefonnal, hogyan csinálod, és hasonlítsd össze oktatóvideóval.
2013. febr. 25. 22:13
 4/12 anonim válasza:

A pedált rúgd ki. felkapod egykerékre, aztán mintha ellöknéd magad...mintha úsznál...rúgd ki a pedált...de óvatosan, mert ha nagyon kilököd csúnya pofára esés a vége...:)

Én is bicóztam, és összetörtem magam, egy hóbort a 12-16 évesek körébe, de elmúlik...ha csinálod csak óvatosan, védőfelszereléssel. :) Nem ér annyit, hogy maradandó sérülést okozzon,még az elején jársz, azért mondom...

2013. febr. 26. 12:45
 5/12 anonim válasza:

Próbáld ki hogy csak külön felemeled a hátsó kereket is.

Ha megy külön az elsőt és külön a hátsót felemelni, talán könnyebb lesz bunnyzni.

2013. febr. 26. 21:08
 6/12 claidheamohmor ***** válasza:
kormány keményen markol, test, térd feszes, aztán testből emel, pedál kirúg, mintha ugranál/ívben meghajlítanád a tested hirtelen... mittomén, összetett mozdulat, egyszer úgyis ráérzel, és onnantól menni fog :)
2013. febr. 28. 21:07
 7/12 claidheamohmor ***** válasza:

próbálgasd esetleg azt, hogy a padkáról úgy hajtasz le, hogy a két kerék egyszerre fogjon talajt. Ekkor érezni fogod, hogyan kell megemelni a kormányt, és azt a térdben rugózó mozdulatot, amivel a bicikli hátsó felét kontrollálod, hogy ne csússzon le a lábad a pedálról, és hogy ne érjen le a hátsó kerék se hamarabb.

Aztán próbáld ezt eljátszani padka nélkül, a sima betonról felugorva :)

2013. febr. 28. 21:10
 8/12 claidheamohmor ***** válasza:
nekem valamikor régen úgy mutatták, hogy ki kell álni a nyeregből, a test kissé előredől, a hajtókar vízszintes, a talp és a pedál kb 45 fokos szögben áll. Feszes vagy. Aztán ugrasz. Ahogy írták, így próbálgathatod csak a hátsó kereket megemelni, ha ez megvan, akkor ráéreztél, a többi már jön magától.
2013. febr. 28. 21:14
 9/12 anonim ***** válasza:

6 és 8 amit ír az csak sima ugrás nem bunny hopp. Javaslom először próbálkozz manual-al, ha már megy 4-5 méter manual, akkor már érteni fogod, hogyan kell megemelni a kormányt, úgy hogy hátra kitolod a seggedet, és pici erővel emelsz a kormányon, ilyen testhelyzetben könnyen fog emelkedni a kormány, mikor már érzed, hogy elég magasan van, márpedig érezni fogod, mikor csak egy lehelet választ el a seggre esés és a tökéletes egyensúly között, akkor előrelendíted a tested, és ugrasz egyet... na ez a bunnyhopp...

mikor csak megemeled a kormányt és a pedálra hátrafeszíted a lábadat ugrasz egyet, az csak egy sima ugrás, az nem bunny hopp, mondjuk lényegesen könnyebb megtanulni szerintem, mint a szabályos bunnyhoppot.

2013. febr. 28. 21:39
 10/12 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=sSEzzbq3QeM

ebben 52 másodpercnél csinál egy tökéletes bunnyt

http://www.youtube.com/watch?v=G3DdkcX5o9w

ebben meg olyan bunny utánzatot csinál amit a 6 és 8 magyaráz...

2013. febr. 28. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!