Melyik kerékpár lenne a jó választás?
Jön a tavasz, szeretek kerékpározni, és gondoltam lecserélem az eddigi 26os mtb-omat, és veszek egy nagyobb kerekű gépet.
A felhasználás: aszfalt, és földút. Földút alatt döngölt földútra gondoljatok, kb. mint ami a római parton van. (de a földút egy túra 4-5%-ában lenne, tehát nem túl rendszeres)
A nagy kerekek mellé egyenes kormányt szeretnék, úgyhogy a klasszikus országúti kerékpár nem játszik.
De egyenes kormánnyal szerelt országútik igen.
Szerintetek egy "fittnes" kerékpárt nyugodtan bevállalhatok ilyen felhasználásra?
Vagy egy 622-es felnikkel szerelt mtb 1,9es gumikkal?
kulturált 29er van 85ért is...
alap, de blokkolható telo, fékváltókar, aluváz, nem tárcsás, de ha utánaolvasol, jobban fog egy jol beállitott v-fék, mint egy olcsó tárcsa, pl promax, tektro és társai, másrészt gondolom nem cape epic-re készülsz..xd
olcsó, de maradék pénzböl fejleszthetö, nekem is volt, én 10-12ezret beletekertem minden gond nélkül (nemrég cseréltem egy occsó 29es hasznalt focus ravenre..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!