1/9 Linkoln válasza:
Sajnos, ezek csak dísznek vannak legyártva, mint prototípusok, nem lehet ilyet kapni.
Ha még is valaki nagyon ragaszkodik hozzá tizenmilliók.
2/9 anonim válasza:
nem tudom, de szerintem nem olcsó... sőt a lenti hozzászólások szerint legalább egy A4-es árával bír...
3/9 anonim válasza:
Összeszerelheted te magad, de nem lesz olcsó. Ha karbonból van akkor készülj. Egy 22-es karbonváz ára 400.000Ft plusz spéci kerekek
4/9 anonim válasza:
Ehhez hasonló "csoda" bringát láttam, amit magyarok készítettek. Ha jól emlékszem az 7 milkába fáj.
5/9 anonim válasza:
Ha tippelnem kéne akkor 20, de inkább 30 millió forint ha egyáltalán gyártják, ha csak prototípus akkor 50 millió alatt ne is keresd meg őket:)
6/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
nem hinném, hogy árulnák, szerintem csak egy tanulmány keékpár, tök fölösleges találgatni össze vissza...
9/9 anonim válasza:
Ez valami idegen technolodia, csak a nemetek valahogy elloptak az 51-es korzetbol.
Kinek kell egy ilyen baromsag?
Csak a pelda kedveert: baratom egy balesetben elvesztette a labat. Most olyan terminatoros vegtagot kapott, fullkarbon meg titan es mikroprocesszor vezerli ... megkerdeztem a velemenyet ... O inkabb a regi labat sirja vissza. Hat ennyit errol a csodarol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!