Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért ereszt le hamar a...

Miért ereszt le hamar a biciklim kereke?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy felfújom tekerek 10 percet és már puha.. Hanem arra, hogy felfújom eltelik 2-3 hét és már érzem újra h puhul... Mitől lehet ez? Rossz mind a két belsőm? Vagy vegyek újat? fél éves a biciklim (koliken cruiser) 94kg vagyok.. nem tudom h ez számít e.
2013. febr. 19. 08:57
 1/9 anonim ***** válasza:
A belsőt szedd ki és víz alatt fújd fel. Valószínűleg apró lyukak vannak vhol.
2013. febr. 19. 09:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Első és hátsó kerekemen is ?Kiszedem megnézem.. de nem lehet, hogy rossz minőségű a belső és magától enged? mennyibe kerül 2 normálisabb belső?
2013. febr. 19. 09:10
 3/9 anonim ***** válasza:
ott inkabb a szeleppel lesznek gondok
2013. febr. 19. 09:34
 4/9 kovpet ***** válasza:

Szerintem is szelep, de én nem foglalkoznék vele.

2-3 hetente amúgy sem árt megnézni a nyomást, fújsz bele, 2 perc és annyi. Ennyi mozgás kell is ;)

2013. febr. 19. 09:48
 5/9 anonim válasza:

Vegyél két jobb minőségű belsőt, pl continental-t ez a legjobb :)

Amúgy a szelep hibájától is engedhet a kerék.

2013. febr. 19. 11:44
 6/9 anonim ***** válasza:

valószínület olcsó kinai belsőd van,azok hajlamosak ilyenre. ha a szelep a ludas azt nem fogod látni,csak ha nagy a baj.

én nem vennék uj belsőket csak e miatt.

2013. febr. 19. 12:48
 7/9 anonim ***** válasza:
2-3 hét alatt minden gumi puhul... még a continental is.
2013. febr. 19. 13:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Szelep, porózus belső. Ez utóbbi esetben a kuka a végső megoldás :) Én úgy tapasztalom, hogy amióta Slimet használok, ez az általános nyomáscsökkenés mintha kisebb lenne.
2013. febr. 19. 13:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Minden kerekparbelso ereszt valamennyit ... mondjuk nem egy-ket nap alatt es nem sokat, de mindenkinek ereszt valamennyit a kereke (ez nem hiba). Masik lehetoseg maga a szelep. Ha nem hasznalsz szelepsapkat, avagy kevesbe tartod karban a bringad, akkor a szelep elkoszolodhat es nem zar rendesen. Harmadik hibalehetoseg, hogy felszedett a kereked valami pici kis valamit (femforgacs, tuske, uvegszilank ... akarmi), ami icipici lyukat okozott es csak lassan engedi el a levegot. De egy rossz kullo is okozhat ilyen problemat. Arrol nem is beszelve, hogy a rossz tarolas is kikezdheti a gumikat ... tortenetesen a teli elrakaskor a kerekbol ki kell engedni a levego nagy reszet, mert ha nem hasznalod a kerekparodat es a kerek maxra van fujva, akkor a gumi kiszaradhat es akkor is ereszthet. Sok oka lehet a problemadnak. Legegyszerubb ha szetszeded mindket kerekedet, a belsot vizben tudod ellenorizni, a kullot, avagy a belsoben levo akarmit csak kitapogatassal tudod felfedezni.

Kerekparbelsok: 1000-2000-3000 forintos kategoriakban lehet beszerezni (kinek izlese szerint) ... anyagukban es sulyukban van nemi kulonbseg ... valoszinu sajat tapasztalat szerint fogod megtalalni a Neked legjobban megfelelot.

Azert egy szezon alatt par belsot elfogyaszt a kerekparos. Egyetlen napon is kaphatsz akar tobb defektet is. Nem gond ha van javitokeszleted es/vagy cserebelsod. Szereles csak par perc.

2013. febr. 20. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!