Melyiket vegyem a 3 közül?
én a merida felé hajlok
városi használat, nagyon ritkán mennék vele földútra, más kategória nem érdekel azt ne ajánlgatsatok:)
Na és akkor, a merida meg a rockmachine is 1éves modell. Tessék a link [link] , lehet hogy már elfogyott de van több akciós bicaj is.
Egyébként az hogy 2 évvel régebbi modell mint a merida meg a rockmachine nem jelent semmit. Példa rá a marzocchi, amiből az újak szarok viszont a 2007 előttiek jók.
van egy author egoist em... az tényleg sokkal jobb mint ezek a divat gyerekbiciklik, én csak azon vagyok kiakadva, hogy mennyire ragaszkodnak egyesek, belépõ és belépõ kategória kõzötti különbségekhez... amúgy nem rendelem egyiket sem, mert közben megtudtam, hogy jön a magyar gagyi nopeus áprilisban, az meg fog felelni nekem lótifuti gépnek.
Amúgy ezek tényleg azért olcsóak mert több éves modellek... Hivatkozhatsz rá, hogy vadi új, meg a 2006 os jobb mint a 2013 as, attól függetlenül egy kifutott széria marad, aminek csökken az ára...
még mielõtt valaki újgazdag kisfiúnak nézne, egyszerüen euróban kapom a minimálbérem...
Elhiheted a nopeus sem lesz olcsóbb...
Eleve azt mondják hogy ilyen meg olyan olcsó lesz hogy a sok hülye elhiggye azt meg amikor megjelenik semmivel sem lesz olcsóbb mint a többi.
Ha neked a név számít és az hogy jajj ez legújabb modell akkor vegyél csak olyat amilyet akarsz úgyis van pénzed.
nem gáz ha nekem kell összerakni, fiatalabb koromban, minor még itthon(mert most "nyaralok" magyarországon) éltem, bicikliszervízben melóztam.
De a másik sarác meg nem értem mit nem ért... nem kall, hogy "olcsó" legyen. Nem is a márkára utazok. ha megnézed a nopeus bringákat, láthatod, hpgy nem lesznek valami drágák... persze a lesz köztük amely drága lesz... Azt pedig, hogy nem vagy képes megérteni, hogy minden biciklinek, de alapvetõen minden termékre igaz, hogy a kifutott, már nem gyártott, tõbb éves modelleknek csökken az ára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!