Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyiket vegyem a 3 közül?

Melyiket vegyem a 3 közül?

Figyelt kérdés

én a merida felé hajlok

[link]

[link]

[link]

városi használat, nagyon ritkán mennék vele földútra, más kategória nem érdekel azt ne ajánlgatsatok:)

2013. febr. 16. 18:37
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
és ezt hol árulják?
2013. febr. 17. 17:54
 12/21 A kérdező kommentje:
de amúgy megválaszoltad... 3 éves modell, ezért olcsó.
2013. febr. 17. 17:55
 13/21 anonim ***** válasza:

Na és akkor, a merida meg a rockmachine is 1éves modell. Tessék a link [link] , lehet hogy már elfogyott de van több akciós bicaj is.

Egyébként az hogy 2 évvel régebbi modell mint a merida meg a rockmachine nem jelent semmit. Példa rá a marzocchi, amiből az újak szarok viszont a 2007 előttiek jók.

2013. febr. 18. 08:26
 14/21 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe haladnék a megrendeléssel, mert ez alkalmi vétel. Január 21-edikén adták fel akkor még 75 ezer forint volt. Jó lenne egyébként ha leírnád a magasságodat és a testsúlyodat is hogy többet tudjunk segíteni...
2013. febr. 18. 08:29
 15/21 anonim ***** válasza:
Tessék néztem neked egy másikat ez tökéletesen megfelel a városi használatra : [link] . A teleszkópja sem rossz, nekem a gila T változatából kettő darab is volt, és tökéletesen elégedett voltam velük. Az igaz hogy az rst elég kaki meg drága, de a T változat elég jó ahhoz képest hogy rst. A bicaj 16", tehát hosszabb nyeregcsővel ami pár ezer forint még 175-178 cm-el is használhatod.
2013. febr. 18. 08:53
 16/21 A kérdező kommentje:

van egy author egoist em... az tényleg sokkal jobb mint ezek a divat gyerekbiciklik, én csak azon vagyok kiakadva, hogy mennyire ragaszkodnak egyesek, belépõ és belépõ kategória kõzötti különbségekhez... amúgy nem rendelem egyiket sem, mert közben megtudtam, hogy jön a magyar gagyi nopeus áprilisban, az meg fog felelni nekem lótifuti gépnek.

Amúgy ezek tényleg azért olcsóak mert több éves modellek... Hivatkozhatsz rá, hogy vadi új, meg a 2006 os jobb mint a 2013 as, attól függetlenül egy kifutott széria marad, aminek csökken az ára...

még mielõtt valaki újgazdag kisfiúnak nézne, egyszerüen euróban kapom a minimálbérem...

2013. febr. 18. 12:07
 17/21 anonim ***** válasza:

Elhiheted a nopeus sem lesz olcsóbb...

Eleve azt mondják hogy ilyen meg olyan olcsó lesz hogy a sok hülye elhiggye azt meg amikor megjelenik semmivel sem lesz olcsóbb mint a többi.

Ha neked a név számít és az hogy jajj ez legújabb modell akkor vegyél csak olyat amilyet akarsz úgyis van pénzed.

2013. febr. 18. 12:18
 18/21 anonim ***** válasza:
Arra figyelj,hogy ha innen rendelsz bringát azt egy dobozban kapod meg,neked kell összeszerelni és a garancia is csak elméletben létezik rá.Jobban jársz ha inkább fizetsz érte egy picivel többet,de az otthonodhoz közeli boltban veszed meg összeszerelve.
2013. febr. 21. 01:25
 19/21 A kérdező kommentje:

nem gáz ha nekem kell összerakni, fiatalabb koromban, minor még itthon(mert most "nyaralok" magyarországon) éltem, bicikliszervízben melóztam.

De a másik sarác meg nem értem mit nem ért... nem kall, hogy "olcsó" legyen. Nem is a márkára utazok. ha megnézed a nopeus bringákat, láthatod, hpgy nem lesznek valami drágák... persze a lesz köztük amely drága lesz... Azt pedig, hogy nem vagy képes megérteni, hogy minden biciklinek, de alapvetõen minden termékre igaz, hogy a kifutott, már nem gyártott, tõbb éves modelleknek csökken az ára...

2013. febr. 22. 08:14
 20/21 A kérdező kommentje:
eleve idegesítõ voltál, hogy adott a kérdésem, adott 3 lehetséges kerékpár, melyek ár èrték arányban tökéletesek városi kószálásra, adott a kérés, hogy ne ajánlgass mást, erre te mivel kezdesz...
2013. febr. 22. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!