Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » S. O. S. Mennyit ér ez a...

S. O. S. Mennyit ér ez a kerékpár? Vegyem meg most, vagy ennyiért találok jobbat?!

Figyelt kérdés
[link]
2013. febr. 4. 22:28
 1/6 anonim válasza:
49%
Ez egy fixi..az első villa otvar..a kormány szintén a 43 ezerből a 3 ezer ok lefogadom papirjai sincsenek parazstvakitás az van:)passzolnám
2013. febr. 4. 22:32
 2/6 A kérdező kommentje:
tudom, hogy fixi... azért szeretném nagyon! de akkor nem ér meg 43at ? mi a baj vele? miért nem jó a villa? a kormánnyal nem sok bajom van ránézésre.. meg a kormány a legkevesebb
2013. febr. 4. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:
49%

ez nem fixi, a leírásában még ott is van, hogy racsnis, a 2 kerék ha jó állapotban van, akkor önmagában ér 18-20ezret, a hajtással a lánccal, fékekkel, nyereggel, egyéb felszerelésekkel máris bőven fent vagyunk 40-45 ezren, akkor a vázat még nem számoltuk bele, de nem is fogom, mert fingom nincs mennyit érhet, a villa nekem sem tetszik...

alapjáraton ha a felszereltséget nézzük, akkor megér 43ezret, ha azt nézzük hogy kiadnék e egy kitudja mennyit használt egysebességes bringáért 40 ezret egy származását tekintve kétes vázzal, akkor nem...

2013. febr. 4. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:

de ha esetleg a 75 ezres villámáron akartad volna megvenni, akkor már inkább egy ilyet, és akkor van garanciád is és a papírok is megvannak...

[link]

2013. febr. 4. 23:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Gondok:

Egy: az a fék ótvar, nekem is olyan van (legalábbis típus alapján, amit az eladó írt).

Kettő: A kép alapján úgy tűnik, hogy ez egy régi, 630-as váz, 622-es kerékkel és hosszú benyúlású fékkel. Ez azt jelenti, hogy soha nem is lesz rajta normális fék.

Szóval én ezért nem venném meg.

2013. febr. 5. 09:09
 6/6 claidheamohmor ***** válasza:
...igaza van az előttem szólónak. Régi 630-as túraváznak néz ki. Annyira nem rossz cucc, de én sem venném meg. Ennyiért pláne nem. Az 58-as váz amúgy is óriási, 180-190 cm fölötti embernek való.
2013. febr. 7. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!