Nagyon égő, hogy utcai ruhában tekerek?
Gondoltam, egy órára kimegyek a friss levegőre és tekerek egyet. Amerre járok,mellékút,így csak ritkán találkozok másik kerékpárossal. Ma viszont összetalálkoztam eggyel. Ahogy végignéztem rajta, minden tökéletes volt rajta öltözködésileg; a nadrág, a felső ruházat stb. Én meg majd elsüllyedtem szégyenemben. Tudom, hogy ezek a ruhák, kiegészítők nem véletlen lettek kitalálva, javítják a kerékpáros komfortérzetét, nagyobb teljesítményt tesznek lehetővé, és védik az egészséget, főleg télen, azzal, hogy jobban elvezetik a nedvességet.
De egyszerűen most olyan helyzetben vagyok, hogy nem telik rá. Egyedül a kesztyűm és a szemüvegem, ami már megüti a szintet,a többi hagyományos cucc.
Persze, igyekszem majd lassacskán beszerezni őket, de máról holnapra nem megy.
tavasztól őszig általában megvan a heti 3-400km, de mégsem hordok mezt, általában egy sima póló vagy atléta van rajtam, esetleg ha rossz az idő,akkor hosszú ujjú póló vagy kettő, de cicanacit, nincs az az isten, hogy felvegyem, viszont van olyan biciklisnaci, ami nem cicanaci, de megfelelő bélés van benne, pl:
ekkora távnál a biciklis cipő elengedhetetlen, de ha csak ilyen kis távokat tervezel, akkor teljesen felesleges arra ruházkodnod, max egy kényelmes szabadidő ruci ami érdemes hozzá.
Ne hülyéskedj már, ennyire ráérsz hogy ilyen hülyeségeken töröd a fejed?
Aki full kerékpáros felszerelést vesz fel, az nem azért megy ki az utcára hogy divatbemutatózzon vagy lefikázza a többi biciklist. Talán inkább a sportra kéne koncentrálni... Az ájfónod megvan már?
szerintem nézz már pár dok filmet hollandiáról,amszterdamról.
ott aztán mindenki bringázik télen-nyáron,de egy bicó ruhás embert nem láttam.
öltönyben,utcai ruhában teker mindenki.
hát... mit ne mondjak elég nagy gondjaid vannak:) cserélünk pár napra? mert nekem pl. a gondom, hogy mit főzzek 400ftból h jól lakjon a család neked meg h mibe tekersz...
hát mit ne mondjak el szégyellheted magad h nem voltál biciklis cuccba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!