Kesedrek kérdése:
Rock Shox XC 30 TK Coil melyik legyen a rugóút 80 mm vagy 100 mm?
Figyelt kérdés
Szeretném vásárolni első teleszkópot Rock Shox XC 30 TK Coil vagy Rock Shox XC 32 TK Coil valamelyik közül. Most az a kérdésem hogy melyiket javasoltok a rugóút 80mm vagy 100mm?
Biciklimre van egy teleszkópo Suntour XCT V3 80mm rugóút. Teheteke 100mm-es, nem lesz kicsivel magas?
2013. jan. 31. 20:54
1/3 anonim válasza:
Attól függ mire kell.
Egyébként 100% hogy ilyen villát veszel?
Csak mert a suntour teleszkópok sokkal jobb ár/érték arányúak:)
Nekem volt mindkettőből, nincs sok különbség, nekem a 100mm jobban tetszett. Ha 50km felett mész akkor kényelmesebb a 80mm, ha viszont csak néha kitekersz az erdőbe és durvulsz is egy picit, akkor 100mmm.
2/3 A kérdező kommentje:
Hétvégénkén használom túrára kb 50 - 70 km szoktam menni. lehet hogy Rock Shox Recon Silver TK 2013 solo air, Poploc veszem meg, kicsivel drágább de megéri?
2013. febr. 1. 20:44
3/3 anonim válasza:
Ha van rá pénzed, akkor a Recon-t vedd. Minden tekintetben felülmúlja az XC-t, és legalább nem fogod 1 múlva sem kevésnek érezni a tudását.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!