3 évesnek még érdemes futóbiciklit venni? És ha igen akor melyik fajtát mert úgy tudom vannak nagyobbak is de nem tudom melyik az.
én biztos nem pocsékolnék pénzt ilyesmire
elég borsos áron van, azért már bringát veszel, az meg több ideig jó, ez gyorsan kimegy alóla
max leszeded a láncot, meg a hajtást, és már kész is a futóbicikli
de régen meg tudtak tanulni egyből bringázni biciklivel a gyerekek, manapság már nem megy?
ez egy nagy lehúzás, semmi más...
Ha értesz valamennyire a biciklikhez, akkor tényleg vegyél rendeset és szedd le róla a pedált, hajtókart meg láncot. Nem egy nagy ördöngösség.
Bár régen a kitámszatókerék volt a divat, azóta rájöttek, hogy a futóbiciklivel könnyebben lehet tanulni, mint kitámasztókerékkel. Az meg azért túlzás, hogy egyből megtanulta mindenki, szerintem nagy küzdelem volt, csak az idő megszépíti az emlékeket.
Az viszont nem igaz, hogy lehúzás, hiszen úgyis új és új biciklit kell venni, ahogy nő a gyerek, tökmindegy, hogy az első egy futóbicikli vagy kitámasztós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!