Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A kerékpár lakatot, hogy...

A kerékpár lakatot, hogy hordjam magammal? Ti mibe rakjátok? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy ilyen lakatom: [link]

4kg, táskába nem fér mert félek, h leszakad, a vázra, nyeregcsőre nem tudom tekerni mert a lakat szétveri a vázat.. hogy hordjam magammal?

2013. jan. 3. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
hátizsák
2013. jan. 3. 15:43
 2/5 A kérdező kommentje:
már bánom h ezt vettem meg :S valahol lehet rendelni olcsón táskákat? mert amit most vettem karácsonyra abba nem fér és le is szakad szerintem :S nem akarok megint venni egy drága táskát csak a lakat miatt :S
2013. jan. 3. 15:47
 3/5 Kőhalmi László válasza:

Én a nyeregszár köré tekerem a lakatot és hátul fogom össze.

Próbáld meg!

2013. jan. 3. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:
milyen táska az ami nem bír el 4 kg t?
2013. jan. 3. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem akarlak leb*szni, azt már te magad is megtetted, de felmerül bennem, hogy miért vettél ilyen lakatot??? Lusta voltál kicseréltetni a tengelyeket csavarosra, vagy venni imbuszos gyorszárat és a kerekeket is evvel kötöd össze? Robihoz megérteném, mert berakod a boxba és csá, de bringához...

Felsőcsőre tekerj egy belsőt és tekerd körbe a lakatot, szerintem nem veri össze így a vázat és táska sem kell. Milyen vázad van? Használj végig zárt bowdencsöveket.

2013. jan. 3. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!