Mi lehet a baja a Rock Shox pike-omnak?
Figyelt kérdés
Az baja, hogy valamiért az utolsó 40 minimétert nem mozogja be már cseréltem benne olajat és ha kevesebb olajat teszek bele ugyan úgy megáll.2012. dec. 28. 19:45
1/2 anonim válasza:
nem lehet, hogy csak te vagy hozzá túl gyenge, vagy túl könnyű? én 110kg vagyok, de még olyan telóval nem találkoztam ami végig süllyedt volna alattam koppanásig, tulajdonképpen meg is ijednék, és villámgyorsan ki is dobnám ha ez megtörténne.
2/2 anonim válasza:
Tél van, ilyenkor gyengül a telók mozgása, ha mindig teljesen ugyanott áll meg, akkor lehet valami baj vele, de valószínűleg túl kemény ahhoz, hogy lenyomd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!