8-10 ezer ft körül lehet venni minőségi lánc+lakat kombinációs kerékpár lakatot vagy inkább vegyek egy vastag mondjuk 25mm sodronylakatot?
igen lehet venni láncos lakatot, sztem azt vegyél, ne sodronyt
de olvass visszább legalább 1000x feltettek hasonló kérdést
minden le van már írva erről a témáról, kár újra kérdezni
a sodrony lakatot általában nem lehet egy nyisszantással áttvágni, egy csapszegvágóval, egyszerre csak kis fogásokkal előre haladva, szépen átt lehet magadat rágni rajta... 20mp-1perc, gyakorlás kérdése... a lánc+lakat kombót, minőségtől függően, akár tönkre is teheti a csapszegvágót, de betonacélvágóval gond nélkül kettévágod, mint szinte mindent...
Ha lopásra adnád a fejed, én mégis inkább az akus flexet ajánlanám, mert azzal szintén pár másodperc alatt levágsz bármit, persze hangos, de kis hazánkban úgysem zavarsz vele senkit, viszont az 5. -6. bicikli levágásánál sem fogod megerőltetni az izomzatodat. Meg persze elfér egy hátizsákban, szemben egy betonacél vágóval...
flexből is ajánlom a márkásabbat, makita, bosch, vagy jobbakat, hiszen hosszabb az aksijuk életartama, de aktív lopkodással pár hét alatt visszahozza az árát...
nem ötletet akarok adni, hidd el, aki ezzel foglalkozik annak nem kell.. pusztán próbálok rávilágítani mennyire felesleges a lakaton majréznod, hiszen bármit lelehet vágni pillanatok alatt.
azért a flexes, és betonacélvágós lopás nemigazán gyakori, sőt egyáltalán nem az
persze miden váhgató, de ennyire nem durva a helyzet
a legtöbb lopás a tulaj hülyesége miatt van, mert nem tud rendesen lakatolni, meg egy nudlival próbálja védeni a bicaját
minden nap látom, hogy csinálják, vicc :o)
azért ez elég merész lopás
tehát előfordulhat, de nem gyakori
Általában a lakat nélkülit viszik el, tehát állítsd a bicód egy zár nélküli mellé és akkor nem a tiédet viszik el(perszeakkor is le kell zárni)
és a vázat kell lelakatolni nem a kereket, mert én láttam például olyat, hogy leszedték a leláncolt kereket és a bicikli többi részét elvitték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!