Ti a lakatotokat, hogy hordjátok magatoknál? Táskába rakjátok, vagy rátekeritek a vázra?
Én régóta U lakatot használok (ABUS Granit Plus) annak a tartója a vázon van és ott hordom! De viszont a minap vettem egy 1m hosszú és 30mm vastag sodronylakatot (azért, hogy több helyre is kitudjam lakatolni, pl. fához) de viszont a sodronylakatot nem tudom, hova rakni... tipp ?
Most per pill rá van tekerve az ülés csövére de a zárja veri a sárvédőt.. és idegesít! :D
Olyan sodronylakatom van, aminek van tartója. Az ülés alatt a vázra erősítettem, ott nem zavar.
A pesti bringámon U-lakat van, itt nem is merném sodronnyal lezárni. Annak is van tartója.
Esetleg - ha nem akarsz másik sodronyt venni - nem tudod a kormányra erősíteni valahogy? Ha nincs túlzottan telepakolva mindenfélével, akkor ott talán kevésbé zavar.
láncos van, meg kisebb sodrony
mindkettő elfér a bringás táskában
de volt már, hogy rátekertem a vázra, a felsőcsőre, meg az elején áthúztam, hogy ne mozogjon, ott elöl a kormány alatt nem zavar
Táskában kell szerintem.
Bad Joke:
Sokan a nevükben hordozzák :D LAKATos :D Mondjuk a lakat sokszor pont őmiattuk kell...
Előző: Bringaboltban beszéltek le arról, hogy derékra kösd a láncot, mert hallottak olyat, hogy esésnél medencetörés lett belőle.
Én láncot nyeregcső köré tekerem, az U-lakatomnak meg van vázra rakható tartója. Nem tudom mennyire hajlékony egy ilyen vastagabb sodrony, valamivel az első háromszögbe kötném, pl. pók, oldható gyorskötegelő, gurtni.
Mekkora az a 3centis sodrony? Kb ekkora?
http://www.youtube.com/watch?v=T8lesJKSHgU
Én egyiket se ajánlom, (ulakat/sodrony) inkább egy normális láncot vegyél. 10E felett.
Egyébként vállon átvetve vagy táskában, hely/kedv függvénye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!