Melyik kerékpár lenne a legjobb vétel a 3 közül?
Hogyan rangsorolnátok és miért? Sajnos nem tudom eldönteni melyiket vegyem. Köszönöm a válaszokat.
Én a Magellánt választanám. 1 tárcsafék, 8-as nem zavar be
2. rock shox villa ha csak egy dart 2 es is más kategória mint a többi amit linkeltél.
Persze attól függ mire vennéd?
Én is a Magellanra szavazok.
Mivel a GTről semmit nem lehet tudni, így eldönthetetlen, de nem hiszem, hogy a másik kettővel érdemes foglalkozni.
Válaszd azt, ha tetszik, de a geometriája nem lesz a legjobb, és ennyiért nem éri meg a Magellannal szemben.
A magellan szívósabbnak néz ki, bár az anyagától és az évjáratától is függ.
Csak azért mert Cube, nem érdemes megvenni. Hidd el, elég jó magyar márka a Magellan is.
Na már most ha csak az árakat nézzük, a bicikli értékét, a Magellan remek választás lenne, ennyiért biztosan megvenném.
Nyilván szépen le lett takarítva a fényképezés előtt, ettől függetlenül nem látni rajta kopást, vagy súlyosabb horzsolást. Számomra megkímélt darabnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!