Kona Downhill bicajt szeretnék venni kb:60 000 ért megoldható lenne?
160 ezerért már talán. Használtan. 60ért talán már vázat.
150 alatt tényleg nagyon régiek lesznek, és ha nem voltak megkímélve, már repedni fognak, vagy már hegesztve voltak, de ha ügyes a vevő, jó ajánlatokat is kifoghat.
"nem biztos, hogy a presztizsmárkák között kellene keresgélned: a Kona nem épp a kedvező árairól híres..."
Ez eléggé vitatható megjegyzés. Prestízsmárkának nem mondanám a Konát. Tény hogy le lehet gurulni vele hegyekről, sőt Redbull Rampagen 2.ok lettek, és meglehet, sokan nem megfelelően használják, de elég sok embertől hallani, hogy törik, és az újabb modellek is. Igaz nem is a gagyi kategória, de nem is a legnagyobb tekintéllyel bír. Hogy most jogosan vagy nem, az mindegy, de tény, hogy nincs jó hírneve. Szerencsére ma már ha újonnan veszed, akkor élethosszig tartó garanciát kap a váz, szóval ha el tudod törni, kapsz egy újat. Persze a fogak, meg a csuklócsontok nem így működnek...
Ráadásul árak szempontjából néha kompletten kerül annyiba egy Kona gép, mint máshol egy váz. És ez használtpiacon is meglátszik.
Nem ide tartozik, csak megjegyeztem, így használtpiacon is először a vázakkal, aztán a nonamekkel és a Konával fog találkozni az ember. Ahogy mennek felfelé az árak, úgy változik a minőség is ÁLTALÁBAN. De azt vettem észre, eléggé nagy torzulás van országtól függően is a hírnévben meg az árakban. Szóval azzal nem értek egyet hogy a Kona választás feltétlenül drágább lenne, 150 körül már lehet használtan kapni jó állapotban.
De ez szerintem olyan téma ami erősen véleményfüggő.
a testbike bolhapiac-án nézelődj.
és még megvétel előtt vigyétekel az eladóval valami megbízható szervízbe és ott kérdezdmeg hogy f@sza e vagy halál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!