Kerékpárosok! Ha a lánc összekeni a nadrágotokat akkor mivel szeditek ki belőle?
A múltkor a Critical Mass-re hosszú nadrágban mentem, hazaértem és anyám nekiállt körömkefével, meg mosóporral. Na ezt ne tedd. Az enyém az kifakult teljesen azon a helyen és hiába vettünk ruhafestéket, azon a helyen még mindig ugyan olyan halvány maradt.
(első voltam)
Függönytartócsipesszel ki lehet szedni az olajat? F**k the logic... Kicsit figyelhetnétek a kérdésre is.
(első voltam)
Ugyanazzal, mint a fogaskerekek okozta lyuggatást: semmivel.
Vagy szűk szárú, vagy összefogott nadrágban kell tekerni, vagy eleve olyanban, amit nem sajnálsz. Habár összefogott állapotban nem is lenne szabad hozzáérnie a lánchoz, ha igen, vegyél láncvédőt. [link]
A benzint hallottam már, de nem próbáltam, szerintem ha nagyon érdekel a nadrág sorsa, vidd el tisztítóba, ott biztos értenek hozzá. Én eleve nem is foglalkoznék ennyit egy nadrággal.
Nem is fog. Gyakorlatilag lehetetlen kiszedni belőle úgy, hogy a színe is megmaradjon.
Esetleg egy régi jól bevált recept: az ecetes olló kiszedi...
Célszerűbb megakadályozni, hogy összekenje: pl. szűk szárú gatyó vagy a szárat összefogni -megjegyzem, ha nincs túlolajozva a lánc, akkor nekem nem szokott fogni...
Meg lehet próbálni attól még az ultrát nem nagy összeg.
De ha ki lett mosva akkor jobban bele ivódott az anyagba:(
Esetleg még venises vízbe beáztatni és úgy megpróbálni valamit. Talán segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!