Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a véleményetek erről az U...

Mi a véleményetek erről az U lakatról? (kép alapján)

Figyelt kérdés

Itt van két kép a lakatról, nem sok infót tudok róla, s nem is nagyon értek hozzá, ezért kérdezném jobban hozzáértő emberek véleményét magáról a lakatról. :)

[link]

[link]

Annyit tudok, hogy az „U”-része léggé robosztus, 10mm-es anyagvastagságú.

S mit gondoltok a zárjáról? Elég stabil? Itt egy kép a kulcsáról:

[link]

Köszönöm szépen előre a válaszokat :)

2012. okt. 15. 22:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez használt cucc? Ha van esze a tulajnak, félretesz egy tartalékkulcsot és csak utánad kell mennie.

És ha nem adod meg a gmail user/pass-t, akkor a büdös életbe nem fogjuk megnézni az utolsó képet :)

2012. okt. 15. 22:25
 2/10 A kérdező kommentje:

Szia, igen, használt cucc.

Hmmm. Erre nem gondoltam. Bár két db. kulcsot ad hozzá, meg nem hinném, hogy megtalálna, ha mégis úgy lenne :)

Itt a kulcsról a kép :)

[link]

2012. okt. 15. 22:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Elég tesco feelinget áraszt...abus vagy kryptonit alá nem adnám...ennyi erővel áruházit is vehetsz...basszus zárra ne sajnáld már a pénzt...:(
2012. okt. 16. 05:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Azt írta az eladó, hogy közel 6000 HUF -ba került, ebből kifolyólag egész jó darabról lehet szó :)
2012. okt. 16. 22:13
 5/10 anonim ***** válasza:

A kulcsos dolgot nem poénnak szántam, jópár zárhoz adnak 3, akár 4 kulcsot is. A lakásodhoz vennél kéz alól zárbetétet?

De egy új lakat se kerül vagyonokba:

[link]

2012. okt. 16. 23:33
 6/10 A kérdező kommentje:

Ha így is lenne, úgy se találna meg pont azon a helyen, ahol én vagyok pont abban az időben, nemde? :P

Csak a kulcsát nem tudom, hogy mennyire pró :D

Egyébként nekem az ötezres tételek igen drágának minősítenek, viszont ez az ajánlat igen kecsegtető számomra, szóval csak a véleményeket szerettem volna megkérdezni a lakatról. Köszönöm szépen a válaszolóknak a fáradozásukat, pozitív pacsi :)

2012. okt. 17. 00:28
 7/10 anonim ***** válasza:

ez nem tűnik túl használható cuccnak, elég gagyi kinézete van...

amit már linkeltek az inkább

2012. okt. 17. 16:26
 8/10 A kérdező kommentje:

Ja, plusz 3-4 ezer HUF -al drágább :D

Gagyi 10 rugós bringa, ha masszív, meg minden, akkor nyílván jobb, mint egy gagyi sodronyzáras cucc :

2012. okt. 18. 11:02
 9/10 -Fremen- ***** válasza:

Általában 9mm felett már elég vastagok ahhoz, hogy a legtöbb erőpróbát kibírják.

A kulcsról nem lehet megállapítani a zár védelmét.

Ha nem tudja hol laksz, esetleg másik város, akkor van értelme megvenni, amúgy jogos gondolat, hogy másolat készíthető.

"abus vagy kryptonit alá nem adnám..."

Én sem. Bár a név nem szükséges, de általában ezek bizonyítanak.

"Azt írta az eladó, hogy közel 6000 HUF -ba került, ebből kifolyólag egész jó darabról lehet szó :)"

Az ár nem biztosíték.

Továbbá én azért nem ajánlom az ulakatot, mert ha nincs megfelelő tárgy, akkor nem tudod lezárni. Bár szűk helyeken meg pont a vastagabb lánc nem fér el. de inkább az előbbi okoz gondot, még a 150es lánc is lehet rövid, ha rendesen le akarod zárni.

2012. okt. 20. 14:29
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat :)

Végül ezt vásároltam meg és egész jó. Nekem magával a szélességével van gondom, a hossza az megfelelő, viszont megvagyok vele elégedve :)

2012. okt. 20. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!