Mi a véleményetek erről az U lakatról? (kép alapján)
Itt van két kép a lakatról, nem sok infót tudok róla, s nem is nagyon értek hozzá, ezért kérdezném jobban hozzáértő emberek véleményét magáról a lakatról. :)
Annyit tudok, hogy az „U”-része léggé robosztus, 10mm-es anyagvastagságú.
S mit gondoltok a zárjáról? Elég stabil? Itt egy kép a kulcsáról:
Köszönöm szépen előre a válaszokat :)
Ez használt cucc? Ha van esze a tulajnak, félretesz egy tartalékkulcsot és csak utánad kell mennie.
És ha nem adod meg a gmail user/pass-t, akkor a büdös életbe nem fogjuk megnézni az utolsó képet :)
Szia, igen, használt cucc.
Hmmm. Erre nem gondoltam. Bár két db. kulcsot ad hozzá, meg nem hinném, hogy megtalálna, ha mégis úgy lenne :)
Itt a kulcsról a kép :)
A kulcsos dolgot nem poénnak szántam, jópár zárhoz adnak 3, akár 4 kulcsot is. A lakásodhoz vennél kéz alól zárbetétet?
De egy új lakat se kerül vagyonokba:
Ha így is lenne, úgy se találna meg pont azon a helyen, ahol én vagyok pont abban az időben, nemde? :P
Csak a kulcsát nem tudom, hogy mennyire pró :D
Egyébként nekem az ötezres tételek igen drágának minősítenek, viszont ez az ajánlat igen kecsegtető számomra, szóval csak a véleményeket szerettem volna megkérdezni a lakatról. Köszönöm szépen a válaszolóknak a fáradozásukat, pozitív pacsi :)
ez nem tűnik túl használható cuccnak, elég gagyi kinézete van...
amit már linkeltek az inkább
Ja, plusz 3-4 ezer HUF -al drágább :D
Gagyi 10 rugós bringa, ha masszív, meg minden, akkor nyílván jobb, mint egy gagyi sodronyzáras cucc :
Általában 9mm felett már elég vastagok ahhoz, hogy a legtöbb erőpróbát kibírják.
A kulcsról nem lehet megállapítani a zár védelmét.
Ha nem tudja hol laksz, esetleg másik város, akkor van értelme megvenni, amúgy jogos gondolat, hogy másolat készíthető.
"abus vagy kryptonit alá nem adnám..."
Én sem. Bár a név nem szükséges, de általában ezek bizonyítanak.
"Azt írta az eladó, hogy közel 6000 HUF -ba került, ebből kifolyólag egész jó darabról lehet szó :)"
Az ár nem biztosíték.
Továbbá én azért nem ajánlom az ulakatot, mert ha nincs megfelelő tárgy, akkor nem tudod lezárni. Bár szűk helyeken meg pont a vastagabb lánc nem fér el. de inkább az előbbi okoz gondot, még a 150es lánc is lehet rövid, ha rendesen le akarod zárni.
Köszönöm szépen a válaszodat :)
Végül ezt vásároltam meg és egész jó. Nekem magával a szélességével van gondom, a hossza az megfelelő, viszont megvagyok vele elégedve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!