Mi a véleményetek a tescós sebességmérőkről?
Figyelt kérdés
A tescóban láttam 6 funkciós sebességmérőt 2000 forintért ( márkája nem volt ráírva, kínai)
Pontosak ezek? Érdemes megvenni?
2012. szept. 29. 16:06
1/6 anonim válasza:
Durva lenne ha Kínában nem tudnának szorozni. Hátrányuk max hogy nem folyamatosan mér (ezzel most 4e-s órán találkoztam, 2-4secenként mér...), nehéz a kezelése, beázik, fél-1 év alatt kimerülhet.
Tehát kb annyit is ér, de ha évente veszel 2e-ért még mindig jobb mint 4évente 10ért.
2/6 anonim válasza:
Nagyon megéri, dettó ugyanaz, mint a 6-8 ezresek a biciklis boltokban, csak nincs rajta márkanév.
3/6 anonim válasza:
(Nekem több is van belőle, az első már 4 éves, nem ázik be, még elemet se kellett cserélni benne. Az sem tűnt fel, hogy lassabban frissítene, pedig van nagyon drága órám is a versenybiciklimen.)
4/6 anonim válasza:
Az enyémen csak colonként lehet állítani a kerékméretet, ami természetesen nem túl pontos. Ha beállítom 26"-ra, 2%-kal fölémér a GPS-nek, ha leviszem 25"-ra, 2%-kal alámér. És egy nagy eső után kiment pár szegmens a kijelzőből. Mondjuk ezt másfél éve vettem, azóta biztos más modell van, de én ilyet fogtam ki.
5/6 anonim válasza:
Az enyémen centiben lehet megadni a kerületet, így elég pontos.
Így néz ki, ebből van több is, másfélét nem próbáltam:
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor nem is olyan "rosszak" ezek a sebességmérők? Veszek egyet!
2012. szept. 30. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!