Budapesten vagy környékén milyen jó biciklizős helyek vannak?
Figyelt kérdés
Orvosom szerint borzasztó edzetlen vagyok, és ezen szeretnék változtatni. Egyetlen sport, amit élvezek csinálni az a biciklizés, de eddig csak nyáron volt alkalmam csinálni, akkor is rendszertelenül. Most eldöntöttem, hogy felhozom Pestre a biciklimet és hétvégente eljárok vele, de fogalmam sincs hol lehetne tekerni, erre várnék ötleteket. Valami olyan hely kéne, ami nem egy négysávos út mellett van és nem a meredek budai hegyekben. Ismerem a várost, de ilyen szempontból soha nem vizsgáltam. Margitsziget jó esetleg, nem zavaró a sok sétáló?2012. szept. 20. 17:48
1/3 anonim válasza:
Nekem is rögtön a Margit-sziget jutott eszembe. :-) Egyébként nem zavaró túlzottan, kicsit oda kell figyelni, hogy ne csapj el valakit, főleg a Margit-híd felé eső részen, mert ott többen szoktak lenni, de nem vészes.
2/3 anonim válasza:
A Margitszigetre nem mennék, tömeg van, és nem is jó bicikliedzésre! Inkább menj át Budára: Szentendre 20 Km, aztán mehetsz tovább Leényfalu felé. A budai hegyek is nagyon jók, először persze nem bírja az ember, de a János hegyre vagy a Széchenyi hegyre is simán feltekerek! Sok sikert!
A.
3/3 anonim válasza:
Szentendréig és vissza, végig bringaút, vagy Megyeri hídig egy 30 km-s kör, Margit sziget nem rossz, de tud monoton lenni, esetleg Városliget, Népliget. Hegyeket én is ajánlom, turistaösvények mindenfelé, HHH, Nagykovácsi, János-hegy, Hárs-hegy, Pilis, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!