Ha eltörik a csontom abba kell hagynom a versenyszerű kerékpározást ezalatt a downhill, dirt jumpot értem!?
Itt egy példa: Korán reggel álmosan a János-hegyre mentem edzeni. Rajtam a mez, bukó, kesztyű, de a protektort és a térd-sípcsont védőt otthon hagytam. Néha feltűnt, hogy lelassultak a reflexeim és többször is kicsúsztam az ívről. A baleset Disznófőnél történt. Kicsi, de picit hosszú kanyarban át bunny-ztam a gyökereket, viszont lecsúsztam az ívről. Kb. 40-50 km/h-s sebességgel egy fának csapódtam. Kivédhetetlen helyzet volt.
Sérülés: Első fokú agyrázkódás, ideiglenes látás zavarok, bal lábam eltört, bal talpamról az összes hús és izom leszakadt, bal mutató ujjamról is lejött az összes bőr (a köröm túlélte), bal vállam kiugrott. A bukót betörte egy kiálló tuskó, ha nem lett volna rajtam, már nem élnék. Inkább hordj mindig védőt, nem ciki. Az életed fontosabb, mint egy vélemény. Mindig ügyeljünk, milyen állapotban vagyunk és ahhoz mérten cselekedjünk.
De én ettől függetlenül szeretnék DH-zni.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!