Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ezzel a bringával lehetne...

Ezzel a bringával lehetne DownHill-ezni?

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett a sport, és szeretném kipróbálni. Most még csak a Normafa, a János hegy és a Kamaraerdő lankásabb pályáit szeretném meghódítani. Ehhez MTB-m van, amit a képen láthattok. A kérdés az lenne, hogy ezzel el merjek-e indulni egy közepesebb csapáson, vagy tönkreteszem szegényt? Tapasztaltabb riderek segítségét kérném! L16

2012. aug. 29. 21:18
 1/7 A kérdező kommentje:
2012. aug. 29. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem bírná túl sokáig, ha intenzíven csinálod. De mivel most kezded, lassan azért végig gurulhatsz a pályán, hogy érezd, megéri-e költeni egy jobb biciklire.
2012. aug. 29. 21:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is valahogy így érzem, de egy 600.000ft-os beruházás, egy rendes DH bike-ra elég drága lenne nekem:/
2012. aug. 29. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Meg lehet ezt venni darabokban is. Veszel egy használt vázat, ahhoz teleszkópokat, majd így szépen lassan összerakod. Vagy hagyod ezt a biciklit, hozzá két dupla falú felnit, erősebb teleszkópot előre, aztán hajtod amíg bírja. :D
2012. aug. 29. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ez nem fogja bírni szerintem. Nem lenne túl jó a ha valami fontos megadná magát egy ugratás után az erdőben egy 30%-os lejtőn. Viszont nem kell 600 ezret költened, biztos van valami olcsóbb is. Szokj hozzá a gondolathoz hogy a DH-hoz sokat kell költeni a minőségért + protektorok stb. Sajnos többet nem tudok mondani erről mert xc-s vagyok.
2012. aug. 29. 21:51
 6/7 anonim ***** válasza:
sajnos a dh egy drága sport, és akinek van pénze a 600ezres gépre, annak sem 600ezrének kell lennie ugyan is az is szétmegy ... amúgy 100 15 körül lehet találni alkalmas gépeket, de ez a tescorugós nem az...
2012. aug. 29. 23:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez a bicaj biztos,hogy nem bírná a DH-t

én egy sima xc-s meridával kezdtem,aztán szépen cserélgettem ki rajta az alkatrészeket,1 év alatt sikerült összerakni

UMF Hardy 3 van nekem,jövőre veszek egy freddy-t,mert már ezzel jól megy.

nem tűnik drágának a bicaj,ha darabonként költesz rá,először a legfontosabbakat cseréld ki(váz,villa(minimum 150 mm kilengéssel,esetleg egy kisebb duplavállas(marzocchi junior t)

ha új teleszkóp akkor lehetőleg legyen olyan amire tárcsaféket lehet rakni.

tárcsafékhez új kerék kell kompletten nekem csak a hátsó kerék fékkel együtt 30ezer volt

lehetőleg úgy alakítsd a kerékpárodat,hogy az elvárásaidnak megfeleljen,esetleg kérd kölcsön egy dh-s srác bicaját egy kisebb körre,kérj tőle tanácsot,hogy hogy érdemes összerakni,aztán gyakorolgass,gyakorlás közben msjd észre fogod venni,hogy kényelmes-e,könnyű vagy nehéz,kell e valamit rajta cserélni.

a saját igényeidhez építs bicajt,ne mindig olyat,amilyen másnak van(nem biztos,hogy neked is jó lenne)

ha bármikérdésed van,írj!szívesen segítek.

2012. szept. 21. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!