Ezzel a bringával lehetne DownHill-ezni?
Ez a bicaj biztos,hogy nem bírná a DH-t
én egy sima xc-s meridával kezdtem,aztán szépen cserélgettem ki rajta az alkatrészeket,1 év alatt sikerült összerakni
UMF Hardy 3 van nekem,jövőre veszek egy freddy-t,mert már ezzel jól megy.
nem tűnik drágának a bicaj,ha darabonként költesz rá,először a legfontosabbakat cseréld ki(váz,villa(minimum 150 mm kilengéssel,esetleg egy kisebb duplavállas(marzocchi junior t)
ha új teleszkóp akkor lehetőleg legyen olyan amire tárcsaféket lehet rakni.
tárcsafékhez új kerék kell kompletten nekem csak a hátsó kerék fékkel együtt 30ezer volt
lehetőleg úgy alakítsd a kerékpárodat,hogy az elvárásaidnak megfeleljen,esetleg kérd kölcsön egy dh-s srác bicaját egy kisebb körre,kérj tőle tanácsot,hogy hogy érdemes összerakni,aztán gyakorolgass,gyakorlás közben msjd észre fogod venni,hogy kényelmes-e,könnyű vagy nehéz,kell e valamit rajta cserélni.
a saját igényeidhez építs bicajt,ne mindig olyat,amilyen másnak van(nem biztos,hogy neked is jó lenne)
ha bármikérdésed van,írj!szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!