9 sebességes bicóval menyit lehet menni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 16:10
1/11 Anonymus9696 válasza:
Amennyit bírsz... Benzin nem kell bele.
2/11 anonim válasza:
Ugyanannyit, mint a hetessel...
3/11 anonim válasza:
Ha arra gondolsz hogy milyen sebességet lehet elérni akkor elmondom hogy az sok mindentől függ. De az tény hogy egy 9 vagy 10 sebességgel sokáig lehet gyorsítani lejtőn is. Egyszer nekem sem volt már elég a 8 fokozat és már csak pörgött a hajtókar de nem gyorsultam.
4/11 anonim válasza:
nem a sebességek számától függ, hanem a legnagyobb áttételtől. 48/14-es áttétellel 60ig tudtam menni, 42/11-el 65ig. Tovább már nem tudtam hajtani.
5/11 A kérdező kommentje:
az mit jelent hogy 48/11 vagy mit írtál
2012. szept. 14. 21:42
6/11 anonim válasza:
Én sem tudtam eddig: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__kerekparozas__34..
7/11 anonim válasza:
10-15 métert.
Amúgy nem a fokozatok számától függ, hanem a bringától.
Leggyorsabb az országúti kerékpár. Leglassabb a BMX.
8/11 anonim válasza:
hiába van országutid 42/14, ha mész vele max 50 et. Izomtól és áttételtől függ. Én 44/11 el kb 60-65 ig tudtam tekerni.
9/11 -Fremen- válasza:
A sebesség a te erőnlétedtől és az áttételtől függ. Ha 30 fogas lánckereked van és 60as a legkisebb kerék a koszorún (legyen a könnyű számolás érdekében annyi) akkor pont 2t kell tekerned, hogy hátul 1et hajtson a kerék. Ha van egy 60as lánckereked és egy 10es kerékre tetted a hátsót, akkor pont 6x fog körbefordulni a kerék, míg egyet tekersz. Nem az számít, hány sebesség van benne(hány részre van felosztva), hanem hogy mekkora áttételre vagy képes azzal a bringával a legnagyobb első lánckeréken és a legkisebb hátsón.
10/11 anonim válasza:
Elöször is tanulj meg rendesen beszélni!!! Mi az a bicó, milyen idióta szleng ez vazze!!!
Bicikli!!!! Bicikli!!!!! Bicikli!!!! Bicikli!!!!! Bicikli!!!! Bicikli!!!!!
Mi az hogy mennyit lehet menni vaze? naponta hetente, évente?
Km?
Értelmesen tedd már fel azt a kérdést vazze!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!