Hogyan építsek freeride bringát honnan szerezzem hozzá a cuccokat? (vélemények tapasztalatok)
Figyelt kérdés
Aki már épített bringát segíthetne nekem privátban2012. aug. 31. 21:27
11/13 A kérdező kommentje:
igen de szerintem egyelőre egy komplettet veszek és majd azt fejlesztgetem ugy döntöttem :D
2012. szept. 5. 18:07
12/13 -Fremen- válasza:
Az is megoldás, vagy ha helyben vásárolsz és még ott kicserélteted pl a villát, akkor anyagilag jobban jársz, mivel nem veszti garanciáját és azonnal becserélik. Legalább is valószínű, hogy ha jó fejek, ez megoldható. Nézz ki egy komplettet, és ha valami lecserélnél rajta kapásból, ott tedd meg. Azt nem tudom, hozzányúlhatsz-e vagy szerelési díjat kérnek, de valószínűleg jobban jössz ki belőle, mintha féláron adnád el az új villát, vagy váltót. Érdeklődj vásárlás előtt az adott boltban, mire hajlanak.
13/13 A kérdező kommentje:
igen azóta utána néztem és mindent kicserélnek beszámítják listaárba stb köszi.. :DDD
2012. szept. 13. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!