Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan kéne megcsináljam a...

DDoP kérdése:

Hogyan kéne megcsináljam a hátsóféket a BMX-en?

Figyelt kérdés

Új BMX-et vettem, szarok voltak a fékek és ezért kicsavartam az imbuszkulcsos szart ami fogja az egész féket...és az a feszítővasszerű szarság ami visszahúzza a féket miután fékezek, az túlságosan kilazult és így nem mozdul vissza a fék az eredeti állapotába.

Kérem írjon az aki ért hozzá!...nagyon fontos lenne...

Szerelő kell vagy meg lehet csinálni házilag is?

2012. aug. 27. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem csak rosszul tetted vissza azt a rugót, ami visszahúzza a féket. a műanyag szaron vannak lyukak, ahová beteheted a rugó végét. 3 lyuk van,

az szerint mennyire akarod hogy merev legyen lehet választani. álltalában az elsőben van (montiknál)

2012. aug. 27. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
ha bmx u fék van rajta akkor kiengeded az imbuszt, akkor meglazul az imbusz kupakja, és ez a kupak úgy van kialakítva hogy rálehet fogni villáskulccsal,azt megfeszíted és miközben tartod, ráhúzod az imbuszt
2012. aug. 28. 11:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Próbáltam már ezt, de nem tudtam elég erősen visszafeszíteni azt a feszítőt.

Bizonyos mértékig vissza tudom feszíteni, de nem eléggé...mivel egy ideig visszafeszitettem, megcsavartam az imbuszt és megint visszaugrott...

2012. aug. 28. 14:34
 4/5 anonim ***** válasza:
rá kell tépni rendesen :D
2012. aug. 31. 15:54
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi, már magvan...
2012. szept. 2. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!