Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Canti fék lecserélése V...

Canti fék lecserélése V fékre? FONTOS!

Figyelt kérdés
Van egy canti fékes vázam amire vettem Vféket de sehogy se tudom jol beállitani a v féket rajta:( le akarom vhogy cserélni ezt a canti féket. Tudnátok segiteni vmi jo ötlettel? vagy vegyek inkább új canti féket??
2012. aug. 26. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Pontosan mi nem jó? Lehet rossz lyukba akasztod be a tüskét.De ha leírod,pontosan milyen hiba van könnyebb segíteni,mert beállítani kb ugyanannyi,mint a kantit.
2012. aug. 26. 20:08
 2/8 A kérdező kommentje:
a váz úgy kialakítva, hogy a bowden középen jön le hátul és igy sokat "kanyarodik" míg fékbe nem ér igy akad és a fék se mozog szabadon sehogyse..
2012. aug. 26. 20:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Az a leghátsó bovdentartó,használata felejtős,ha cantit cserélsz V-fékre.én celuxal rögzítettem a nyeregvázcsőhöz,onnan viszonylag ideális ívben fut a bovden.ha elfutsz egy boltba és alaposan megnézed akkor láthatod,hogy ott a bovdenek a nyeregvázcső után már nem igen vannak rögzítve sehol.
2012. aug. 26. 20:40
 4/8 A kérdező kommentje:
igen próbáltam de nemtudom mennyire stabil szixalaggal...:D
2012. aug. 26. 20:44
 5/8 A kérdező kommentje:
de azért kössz:d majd kiokoskodom vhogy
2012. aug. 26. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:
A rögzítésre én a gyors kötözőt ajánlom,az időjárás álló.Ha nem mozog szabadon a fékpillangó azt balanszt állítással kell orvosolni. Általában szokott lenni egy csavar ,ami ezt állítja,mennyire ugorjon vissza.De az sem mindegy , hogy a rugót,melyik lyukba akasztod be.Mikor én leváltottam V re elől kellett egy hosszabb bovdenház is ,ami elér a pipáig,mert a kantihoz való túl rövid volt.
2012. aug. 26. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:
És új fékkarok is kellenek amúgy, remélem azt tudod.
2012. aug. 27. 13:01
 8/8 A kérdező kommentje:
komplett fékrendszert cseréltem. minden pászol csak az a gond hogy mintha nem lenne elég erős a fékpillangók visszarántása, mert behúzom a féket és nincs ellenállásutánna. nem dobja vissza a kart...
2012. aug. 27. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!