Sűr-gős lenne! A Shimano PD-M520 (link lejjebb) SPD pedál jó országúti cipőhöz?
Figyelt kérdés
Ez lenne az első ilyen cipőm, illetve pedálom. Van egy kinézett cipőm (országúti) és érdekelne, hogy ez vajon jó egy országúti cipőhöz? Beleillik jól? Vagy ez a stoplin műlik?
2012. aug. 26. 17:07
2/5 Krisz85 válasza:
Kedves,
Az SPD pedálhoz alapba kapsz hozzá való klipszet, vagyis stoplit nem kell külön venni, amúgy igen pont ez való bele amit linkeltél :-)
A cipőre vigyázz az országútis cipőnek más a csatlakozása úgy tudom, jobb a mtb cipő, nekem specialized cipőm van, rohadtul bevált.
3/5 A kérdező kommentje:
A pedálhoz mindig adnak stoplit?
2012. aug. 26. 17:34
4/5 anonim válasza:
Igen, ha újonnan veszed. Cipőnek pedig ezt ajánlom:
[link] Nekem is ilyen van, nagyon bevált. Első patentpedálos cipőm, bírja a gyűrődést.
5/5 claidheamohmor válasza:
Sok boltban külön kapod. Plusz lehúzás külön adni a stoplit a pedálhoz :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!