Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek mountain bike...

Anonymus. kérdése:

Szerintetek mountain bike vagy országúti?

Figyelt kérdés

2012. aug. 22. 12:29
1 2
 1/11 Alex Fly ***** válasza:

Mire akarod használni?

De ha nem tudsz dönteni a kettő között, akkor ott van a (cross-)trekking/fitness kategória is...

2012. aug. 22. 12:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát cross-t nem akarok venni. Hát hosszabb távra kb. naponta 10-12km-re,nem erdőre. B-A-Z megyében lakok hát elég sok itt a domb.:D
2012. aug. 22. 13:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha csak országúton mennél, akkor országúti. Ha terepen is, akkor cross. Ha inkább terepen akkor meg mtb.
2012. aug. 22. 13:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Napi 10-12km az nem hosszú táv. Országúti felesleges neked, nem olyan kényelmes mint egy sima bringa. Vegyél trekkinget, erre a célra.
2012. aug. 22. 14:24
 5/11 anonim ***** válasza:
MTB. Magyarország trágya, kátyús utcáin nem éri meg az országúti. Max külföldön, ahol szép sima az út mindenhol.
2012. aug. 22. 15:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem valami trekking lenne jó, de vehetsz mtb-t is vékonyabb gumikkal
2012. aug. 22. 16:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy terepen is meg országúton is de nem szeretnék cross-t.:P
2012. aug. 22. 20:46
 8/11 anonim ***** válasza:

Aha, értem. Akkor 2 választásod marad:

1; Vagy veszel MTB-ot és szenvedsz aszfalton, terepen viszont király, vagy

2; Veszel outit és szenvedsz terepen, aszfalton pedig lenyomsz mindenkit.

ESETLEG ha meggondolod magad, akkor veszel cross trekkinget, és mindenhol elboldogulsz, de ez nem jó, mert neked kell a szenvedés, makacs és önfejű vagy, és a saját bőrödön akarod megtapasztalni a kellemetlenségeket.

2012. aug. 22. 20:57
 9/11 anonim válasza:
Én napi 8-10 km-t tekerek csak aszfalton városban mtb-vel. Én arra a megoldásra jutottam, hogy vettem egy 1,75-ös slick gumit a bringára. Ezzel nagyon dinamikusan és lendületesen lehet haladni sokkal kisebb erőbeleadással. Úgyhogy ez is egy járható út.
2012. aug. 23. 07:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem szintén mtb, és vettem rá ballon gumit. A termetem :) és a járt útjaim nem valók országútihoz... :$
2012. aug. 23. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!