Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Nem veszélyes bringázás...

Nem veszélyes bringázás közben zenét hallgatni?

Figyelt kérdés

Apukám mindig úgy megy el itthonról bringázni hogy zenét hallgat, meg másokat is látok így.

Én nem merném, mert nem egyszer segített már a hallásom abban, hogy észrevegyek egy kocsit, ami épp takarásban volt, viszont elég nagy sebességgel jött. Valamint engem zavarna az odafigyelésben.

Rosszul gondolom hogy veszélyes zenét hallgatni ilyenkor? Pláne rock zenét.

2012. aug. 1. 17:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez szituációtól függ. Én városban sosem hallgatok zenét. Elég változatos forgalmi szituációkba kerül az ember városban, néha olyanokba is amire soha nem is gondolna, ott szerintem nem árt, ha ha lát ÉS hall az ember mindent amit csak lehetséges. Országúton más a helyzet, ott mész akár órákon át egyenesen megállás nélkül, nem kell fékezni, kanyarodni, figyelni a gyalogosokra, más bringásokra akik keresztbe-kasul tekernek körülötted, ott szépen fel lehet venni egy ritmus zenei ütemre.
2012. aug. 2. 13:01
 12/14 anonim válasza:
Én sosem értettem, hogy mért is jó zenét hallgatni biciklizés közben. Jó, ha vki hosszabb útra megy, az még elfogadható, de ha csak a boltba vagy orvoshoz megyek, ami 5-10 perc, teljesen értelmetlen.
2012. aug. 2. 14:38
 13/14 anonim ***** válasza:
mindenképpen veszélyes, de aki rendszeresen és sokat bringázik, és szeret zenére sprintelni, egyebek, az sosem fogja abbahagyni:)
2012. aug. 2. 19:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Én városban sosem hallgatok zenét, de amikor kiérek a városból bekapcsolom a telefont és fülhallgató nélkül beteszem a mez zsebébe. Elég jól hallatszik, főleg, mert dombokon felfele megyek inkább. Mikor meg lejtőn megyek akkor nem hallatszik semmi.
2012. szept. 10. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!