Hány km-es volt az eddigi leghosszabb biciklis túrátok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 15:15
2/12 anonim 

válasza:

550 kb. Nagykanizsa-Fertő-tó megkerülése és vissza, de csak Vasvárig. 16 voltam, 5 vagy 6 nap alatt tettük meg kb., napi 80-90 km-t mentünk.
3/12 dirtboy 

válasza:

52km de mentségemre szóljon hogy hőség riadóban és tűző napon egy tescos biciklivel ami majd szét esik.
4/12 anonim 

válasza:

Hát dirtboy tőled többre számítottam... :D
5/12 dirtboy 

válasza:

testépítek nem biciklizek,a kettő más tészta.
meg is sínylettem azt a bicikli túrát.
6/12 anonim 

válasza:

200 km, Békéscsaba-Budapest 1 nap alatt, hőségriadóban. :) Most tervezek egy kb. 1300 km-eset Horvátországba, két hetet szánok rá.
7/12 anonim 

válasza:

85km terepen, legnagyobb szintkülönbség 1000méter volt.
8/12 Brain Storming 

válasza:

1994-ben 3 nap alatt 526 km:
1. nap, 200 km: Hódmezővásárhely-Tataháza-Mohács-Villány (Szársomlyó)
2. nap, 115 km: Szársomlyó-Pécs (Mecsek szerpentinek)- Szársomlyó
3. nap, 211 km: Villány (Szársomlyó)-Baja-Hódmezővásárhely
Részletesen leírva: [link]
Szintén '94-ben, 2 nap alatt 480 km:
1. nap, 245 km: Hódmezővásárhely-Gyöngyös-Mátramindszent
2. nap, 235 km: vissza
Még mindig '94-ben, egyben (leszállás nélkül) letekert leghosszabb táv:
150 km / 5 óra = 30 km/h (100 km-ig 31 km/h-s átlaggal). Szentesen, kb 3.7 km-es körpályán, a 2. "23 órás tekergés"-en, amit Cseuz László szervez.
9/12 anonim 

válasza:

2008 ban kirúgtak, 3 hónap múlva anyámék kitettek... fogtam a biciklimet és a sátramat, kb 9000km fél év, kisebb nagyobb kitérőkkel elmentem Lisszabonig, és vissza... persze útközben vállaltam alkalmi munkát, és néha ettem is:)
10/12 anonim válasza:
206 km. 1 12óra alatt. balatonkör 2011-ben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!