Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Budapest környéki gyalog- és...

Budapest környéki gyalog- és biciklis túraútvonalakat tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Gyalogtúránál az lenne a szempont, hogy minél zöldebb helyen legyen és ha emelkedik a terep, az plusz pont.

Biciklitúránál pedig az, hogy forgalomtól elzárt helyen legyen, a városban/autóúton félek biciklizni, többször kishíján elütöttek már. (Vagy én gyalogost, ezért se szeretnék a járdán babakocsikat vagy kutyákat kerülgetni, kocsival ki tudjuk vinni a bringákat városon kívülre)

2012. jún. 9. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Én többnyire csak futok a Buda környéki erdőkben, hegyekben, a biciklihez nem nagyon szólnék hozzá. A gyalogtúrához meg azért nem, mert nem írtad, milyen távokra gondoltál. Nem tudom, ismered-e ezt az oldalt, ezen megtalálható az ország teljes túraútvonal-hálózata, és sok biciklis út, illetve egyéb járható út is fel van tüntetve, talán ebből lehetne kiindulni. (A főoldalon legördíthető, hogy melyik tájegység térképét akarod, azon belül lehet mozogni.)

[link]

De hogy valami konkrétat is mondjak, a Nagy-Szánás (Nagykovácsi, Solymár, Pilisvörösvár közelében) nagyon látványos, teljes körpanoráma van, könnyen megközelíthető több felől, és lehet csinálni hosszú és rövid utakat a környéken egyaránt.

2012. jún. 9. 21:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez hasznos link! Max 20 km-es távra gondoltam, amit maximum egy nap alatt teljesíteni lehet (kocsival odamennénk, aztán ha végeztünk este, akkor kocsival haza).
2012. jún. 9. 21:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem Bp. környéke az egész Pilis.
2012. jún. 11. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!