Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Jó márka a KHE?

Jó márka a KHE?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék venni egy bmx-et, elég kezdő szinten vagyok még. A KHE Root 180-at néztem ki, de nem tudom, hogy megbízható márka-e egyáltalán?! Ebben kérnék segítséget, hogy megéri-e venni? Olyan is írhatna, akinek esetleg van :).

2012. júl. 30. 13:33
 1/4 anonim válasza:
Nem rossz márka,középkategóriás :) megbízható,habár hallottam olyanról is ami elrepedt....de hát emberfüggő h ki hogy használja és mire !
2012. júl. 30. 14:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a kommented! Válaszok még nyugodtan jöhetnek.
2012. júl. 30. 16:32
 3/4 anonim válasza:

Én a Flybikes-ra rakom a voksom! Nekem ezt jött be igazán! Főleg hogy én raktam össze saját izlésem szerint. Bár csendben mondom hogy ez már nem kezdőknek való!

A KHE nem olyan rossz nekem annyira nem jött be de én is azzal kezdtem évekkel ezelőtt!

2012. aug. 16. 10:31
 4/4 anzai29 válasza:

Nekem is KHE Root 180 van. Szintén kezdő vagyok.

Tetszik, megbízható, strapabíró, pedig nyúzom rendesen :)

Elején féltem a Hi-ten acél váztól (a hirdető akitől vettem esküdott rá, hogy aluminium...) De nem lett kellemetlenség belőle még így is csak 12kg.

Szerintem kezdőknek a picit nehezebb jobb. Stabilabb érzés.

2018. okt. 25. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!