Terepbiciklivel elmehetek túrázni?
Van egy kb ilyen bringám: [link]
Barátokkal tervezünk egy Balaton körbebiciklizést (más bringával már voltam) és az érdekelne, h ebből tudok-e erre a feladatra megfelelő bringát csinálni. Felni, gumicsere, sárhányó, csomagtartó, stb... Csak emiatt nem szívesen vennék még egy bringát, amúgy meg terepen szoktam menni, úgyhogy nem szívesen cserélnék. Szerintetek lehetséges?
Köszi a válaszokat!
Milyen gyorsan mennétek körbe? Így fénykép alapján úgy látom, hogy a láncáttétellel lesz a legnagyobb probléma (túl lassú egy síkvidéki túrához). De ha a többiek se mennének 20 km/h-nál gyorsabban, akkor nem lesz gond. A csomagtartó pedig nem tudom, hogy felszerelhető-e (lehet, hogy nincs kialakítva minden rögzítési pont). Azért talán valahogy megoldható. A nyeregcső milyen hosszú? Ki tudod annyira húzni a nyerget, hogy a pedál alsó állásában teljesen kinyúljon a lábad?
Naponta kb 30-40 km-t tennénk meg. Az áttétellel nincs gond, az enyémen elöl nagyobbak a fogaskerekek és a nyeregcső is hosszú, nekem is jobban ki van húzva. Én leginkább a felni, gumi résztől félek, most olyan széles gumi van benne, h alig fér be, nem tudom, hogy mutatna egy ilyesmi gumival:
Bár elvileg itt nem az számítana, hogy néz ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!