Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 120-160. 000. -Ft-ért milyen...

120-160. 000. -Ft-ért milyen MTB-ot vegyek? (terepre)

Figyelt kérdés
kezdő vagyok !! szóval ne köpködjetek hogy ennyiért nem lehet venni normálisat !

2012. júl. 8. 15:33
 1/10 A kérdező kommentje:
gepida karaton és a kross level a3 jutott eszembe
2012. júl. 8. 15:38
 2/10 anonim ***** válasza:

Pedig jó árkategóriát lőttél be, itt vannak jó montik hobby célra :D

Amúgy vehetsz akciósan bicajt (cube analog, kross level a6) ezek 160-ezerben vannak.

Vagy ha teljes áron kell venned, akkor mindenképp a Kross level A3-t ajánlom :)

Akik eddig vettek, mindannyian dicsérik, hogy szuper :)

(én is A3-t akartam, csak akciózva volt a tavalyi a6, ezért azt vettem ;D )

2012. júl. 8. 16:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez se rossz.

[link]

2012. júl. 8. 16:51
 4/10 A kérdező kommentje:
ha nem találok jobbat mint a Kross a3 akkor azt veszem , jó lenne kifogni egy akciót 100-110ezerért mert akkor marad egy kis pénzem feltuningolni :)
2012. júl. 8. 17:11
 5/10 anonim ***** válasza:
A level a3 117K :)
2012. júl. 8. 22:40
 6/10 anonim ***** válasza:

A3-mat ajánlom. Gepida kényes és alkatrész ügyileg sem valami jó, sajna már csak a név magyar...

Esetleg Merida Matts tfs 100d 170e.

2012. júl. 9. 07:46
 7/10 A kérdező kommentje:

igen a Meridát olvasgattam szépnek elég szép de nincsenek jó tapasztalatok róla persze a Kross se a legjobb de marad pénzem kicserélni a láncot , kereket , váltót és esetleg a féket is, és reményeim szerint egy elég jó bringát foghatok a kezembe

a Krosshoz mennyi csak a váz ? nem találtam sehol lehet pénzileg jobban kijönnék vagy minőségibben megtudnám építeni

2012. júl. 9. 15:08
 8/10 Valor válasza:

Használtan ki lehet fogni nagyon jó kerékpárokat a TestBike-on, vagy a BikeMag-en: ha van hozzáértő ismerősöd, akkor lehet hogy ez lenne a megoldás.

Egyébként a nagyobb márkák nem gyártanak szart: Merida, Cube, KTM, Magellan, Kross, stb.

2012. júl. 9. 18:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de miből gondolod, hogy egy Merida, vagy Kross nem minőségi?

Komolyan...én feljövök egy nap gyakorikerdesek.hu-ra elolvasok 10 biciklis kérdést, 2 a kross levela3-ra irányul, belinkelnek a válaszolok 25 olyan fórumot, amin agyon dicsérik a gépet...igaz, hogy én Kross párti vagyok, de nem hiszem, hogy a Merida elmaradna a Kross mellett..elvégre, a Merida már régebb óta üzemel..

Amúgy annyit megsúgok neked, hogy nem véletlenül írtam így a Level A3-ról, nagyon jó széria lett. ;)

2012. júl. 9. 21:29
 10/10 A kérdező kommentje:
rendben mivel ebben az árban nem is találtam jobbat azt választom
2012. júl. 9. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!