Nem tudnátok nekem valami jó útvonalat?
:D
Debrecen-Tokaj. Debrecen-Józsa-Böszörmény-Vid-Dorog-Nánás-Tedej-Vasvári-Szorgalmatos-Tiszalök-(komp)-Tardos-Ladány-Tokaj. Ez kb. 77 km. ha olyan 20-30-cal tötymörögsz, akkor is megvan 4 óra alatt. Alternatíva, ha nem akarsz kompozni: Tiszalök-Eszlár-Nagyfalu-Rakamaz-Tokaj :D
Józsa után véget ér a kerékpárút, Böszörményig elvileg tilos kerékpározni a 35-ösön (tábla tiltja), de mivel a padka murvás, szenvedés kerékpározni rajta, ezért bűnözni kell. Az útburkolat kifogástalan, a forgalom általában nem számottevő. Böszörmény után az útminőség magyarosan botrányos. Dorog meg Nánás közt van bicikliút, de inkább ne lenne, pár méter után úgy döntöttem, kerékpározásra alkalmatlan (országútival - montival, vagy trekkiggel, ballonos gumikkal meg teleszkóppal talán nem rázza ki a lelked), és mentem az úttesten :P Csak egy szőke pics@ dudált le :D. Nánástól Tokajig már nincs számottevő gond.
Vagy ha nem akarod bonyolítani, kimehetsz a 33-ason Hortobágyra, az út jó, a forgalom kicsi, az autópálya előtt és után tilos kerékpározni, de még a padkán sem tudsz menni, mert a felüljáró környékén drótháló, meg rács, meg ilyesmi van, nehogy má' szabályosan lehessen közlekedni :D, De Látókép után a tiltást feloldja az útkereszteződés. Aztán meg a nagyhegyesi elágazásnál csaphatsz egy jobbost Balmazújváros felé, és vissza Debrecenbe.
Vagy csinálhatsz egy kört a panoráma-úton is. Vagy kimégy a Vekerire. Szoboszló felé a 4-esen végig tilos bringázni :(, ugyanígy a 47-esen sem szabad (grrr...)
A MK debreceni alapszervezeténél érdeklődj (vagyis bemégy a Velvártba, Kálmit vagy Edót megkérdezed, vagy a tourinform pavilonnál, ha nyitva van), ők szoktak tudni/szervezni csoportos túrákat is környéken (ezek általában megjelennek a MK honlapján is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!