Milyen jó túra útvonalat pest megyében?
Figyelt kérdés
honlapot ha tudtok linkelhetnétek, ki tudom nyomtatni.2011. máj. 29. 09:28
2/4 anonim válasza:
milyen túrára gondolsz? hegyi vagy sík? milyen hosszú? inkább bringaúton vagy autóúton is mehet?
Így elsőre a Dunakanyart mondanám, arrafele jókat lehet bringázni.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm 15.17 mindenképpen megnézem. a második válaszolónak meg: sík terepen, és én ilyen túra útvonal félére gondoltam ahol bringával is lehet közlekedni.
2011. jún. 7. 21:12
4/4 anonim válasza:
Szentendre fele megy egy ún. kerékpárútvonal, de sok szakasz gyászos állapotban van. Állítólag a Duna pesti oldalán Vác fele megy egy sokkal jobb, de sajnos arra még nem jártam. Esetleg kimehetsz vonattal Vácra és onnan tudsz nyugodtan kerekezni (bringaúton) egészen Szobig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!