Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez a bicikli jó lenne az...

Ez a bicikli jó lenne az alábbi célra?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy Scott Voltage YZ3 biciklit.Leginkább arra lenne használva, hogy hétköznap 1-2 alkalommal haverommal bemegyünk vele a városba (6 km), hétvégéken pedig elmenni egy hosszabb útra(földes út, 20-25 km).

Tehát semmi ugratás stb.

Az alábbi fórumon azt írják, hogy a villa egy rakás szemét, gyenge meg hogy a tengely kilazul 1-1,5 hónap után.Ez csak dirt körülmények között van így, vagy ha én elkezdenék vele menni normálisan akkor is ilyen lenne?

[link]

2012. jún. 21. 16:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Amire használni akarod arra bőven jó.Szerintem vedd meg.
2012. jún. 21. 16:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Rendben, kösz.
2012. jún. 21. 16:49
 3/8 A kérdező kommentje:

Egy első tárcsaféket szerinted megéri rá venni.Olyan 40-45 km/h max.-al tervezek menni.

Ha szerinted érdemes rá, akkor milyet, ami lehetőleg olcsó is?

2012. jún. 21. 16:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Elég a v-fék is felesleges tárcsaféket venni.De ha nagyon kell akkor egy ilyet.

[link]

Ez nem túl drága.

2012. jún. 21. 17:33
 5/8 anonim ***** válasza:

én is dirt bringát használtam 2 éven át 20-25 kilóméteres távra... azt kell mondjam, nem erre tervezték őket, pici és kényelmetlen, a nyerget egyszerűen nem lehet elég magasra emelni a térd mindig behajlított állapotban van... maxra emelve a nyerget a kormány már olyan kényelmetlen pozícióban volt, hogy prosztata kímélő nyereg ide vagy oda, 10km megtétele után általában már zsibbadt a micsodám, ami elég kényelmetlen érzés, arról nem is beszélve, hogy káros...

Vettem egy rendes xc kerékpárt, hát teljesen megvagyok elégedve vele...

2012. jún. 21. 19:21
 6/8 A kérdező kommentje:
1 a baj.Drága.Nagyon max. 40-et szeretnék rákölteni.
2012. jún. 21. 20:25
 7/8 Alex Fly ***** válasza:

Ha végig úton használod, akkor miért terepre készült modellt nézegetsz?

Nem kötözködésből kérdem (az én gépemen is jó pár alkatrész érzelmi alapon az, ami), de az általad írt felhasználási mód az, amire a trekkingeket tervezték...

2012. jún. 22. 19:58
 8/8 A kérdező kommentje:

"hétvégéken pedig elmenni egy hosszabb útra(földes út, 20-25 km)."

Nem csak földúton szeretném használni.Treggiknget meg nem kapok ilyen olcsón.Egy ilyet találtam 35-ért.

2012. jún. 23. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!