28-os vázba 26-os kerék (V-fék hátul) megoldható?
hát a kerék még bele is mehet de akkor mindenképpen tárcsaféket ajánlanék, kivéve ha olyan vázad van ami lehetővé teszi hogy 26 os kereket is felszerelhess benne v fékkel... +ba ilyen adaptert tudtommal nem lehet kapni, de egy ügyes lakatos mindent megold:P
amennyiben nem vagy lakatos akkor tárcsafék.
Vagy ruházz be egy másik bicóra szerintem mindenképpen megéri, nekem is van 1 munkába járós, meg egy sárdagasztós...
Erről a kerékpárról van szó:
Azért kellene 26 os kerék mert az szélesebb , és terepre jobb lenne szerintem! Kár hogy hátra nem tudok tárcsaféket rekni,mert akkor gond nélkül megoldanám! igazából nem olyan régi a bringa, anyira szétbarmolni nem akarom! :) köszönöm a válaszokat!
most így hirtelenjében nem vagyok benne biztos, lehet hülyeséget mondok, de a kerék szélessége a gumi és a felni szélességétől függ szerintem nem attól, hogy 26 os vagy 28 as... biztos gyártanak szélesebbet 28 asból is...
amúgy az a kelly szerintem úgy tökéletes ahogy van... én max a telóra költenék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!