Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Vettem versenybiciklit és...

Linkoln kérdése:

Vettem versenybiciklit és nincs rajta prizma, meg ilyenek, de kell rá?

Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 16:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
kötelező rátenni,meg első,hátsó lámpa,csengő,üzemképes első-hátsó fék.ha elkapnak nélküle jól megbüntetnek.
2012. jún. 13. 18:02
 2/17 Alex Fly ***** válasza:
amennyiben közúti forgalomban használod, akkor igen.
2012. jún. 13. 18:04
 3/17 anonim ***** válasza:

A KRESZ világosan előírja, hogy igen!

- 1db vörös színű hátsó prizma

- 1db fehér színű első prizma

...stb.

Hátulra mindenképpen tegyél fel egy Vörös Prizmát és egy Vörös Lámpát (Blackburn egy nagyon megbízható gyártó, én csak ajánlani tudom). Előre elég egy kisebb lámpa. Ha sokat nem mész sötétben akár egy Knog Frog is elég lehet. Ha viszont sokat közlekedsz sötétben is akkor Magicshine lámpákat ajánlom. Prizma hátulra elég, elöl úgyis minden ami eltakarhatja az eltakarja. Pl. bovdenek...

És még valami. A borostyán sárga küllőprizmákat mihamarabb cseréld le fehér prizmákra vagy 4-4 küllőreflektort pattints rá a kerekekre...

2012. jún. 13. 18:06
 4/17 A kérdező kommentje:
Honnan szüljek versenybiciklire hátsó piros prizmát?
2012. jún. 13. 19:01
 5/17 anonim ***** válasza:

Itt van:

[link]

Ha a rendőr ezek miatt büntet, egyet tehetsz: jó pofát vágsz hozzá. És ne legyen illúziód, a bringás is bevételi forrás a rendőrség számára, ezt a falusi közlekedők is megerősíthetik.

Bár a versenybringások között van az a kaszt, akik büszkén, felemelt fejjel halnak meg az úton, minthogy lámpával csúfítanák el tökéletes gépüket :)

2012. jún. 13. 19:18
 6/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Bemész egy bringás boltba és veszel! Még megszülnöd sem kell azt a prizmát...
2012. jún. 13. 20:15
 7/17 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó hogy nemakarom feltenni őket, de én tényleg soha életemben nemláttam piros prizmát amit fellehetne tenni a kerékpárra.

Az itteni falusi bringaboltban nincsen csak hatalmas csipeszes ami csomagtartóra való, de enyémen nincs sem az sem sárvédő, nyeregcsőre lehetne de nemtaláltam még jót.

2012. jún. 13. 22:23
 8/17 anonim ***** válasza:
Én úgy oldottam meg, hogy a teszkós prizmát (aminek csak egy csavar meg egy anya van a hátoldalán)dróttal fogattam fel a nyeregtáskára. :)
2012. jún. 14. 00:06
 9/17 anonim ***** válasza:

[link]

Amit alul látsz a képen az a tartója. Ezt csavarozod fel a nyeregcsőre és arra fogatod rá a prizmát. Elöl épp így, csak a kormányra kell tenni. Gondolom pár csavart már meg tudsz húzni és tudod mit keress a kép alapján :)

2012. jún. 14. 07:13
 10/17 anonim ***** válasza:
Gondolom V féked van. Ez esetben ez is egy megoldás lehet: [link]
2012. jún. 14. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!