Milyen szerszámmal lehet ezt a típusú középcsapágyat szétszerelni? Egyik kerékpár alkatrészes webshopban sem találtam megfelelő szerszámot. Honnan lehet beszerezni?
Figyelt kérdés
Itt a kép:
Ha nem jönne be a kép, a bal oldali csészén a középcsapágyon 6 mélyedés (furat) van.
2012. jún. 12. 22:10
1/4 anonim válasza:
ezzel le lehet de én egy ránézésre hasonló bringát újítok most én nem akartam újra használni uh a kis mélyedésbe beleállítottam egy csavarhúzót és addig püföltem kalapáccsal amíg meg nem lazult...
2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a választ!
A rögzítőgyűrű az oké, csak a csészét(amiről leszeded a gyűrűt) nem tudom mivel lehet,:S
2012. jún. 12. 22:28
3/4 A kérdező kommentje:
Szóval valaki??? :)
2012. jún. 13. 13:10
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!