Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Megéri egy régi biciklivázból...

Megéri egy régi biciklivázból használható jó biciklit csinálni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 11:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
az vázfüggő
2012. jún. 3. 14:00
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem igazán.

De ahogy elöttem mondták, függ a váz típusától.

2012. jún. 3. 16:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha ezt a kérdést fel kell tenned akkor valószínűleg a válasz számodra a nem, De ez persze függ attól is, hogy a régi alatt egy 10 éves tesco gazdaságos roncsot értünk, vagy egy múltszázad elei csodavasat amit aztán jó pénzért el lehet adni, vagy megtartani és villogni vele felvonulásokon:P én például hobbiból régi csepeleket újítok fel, sőtt egy 30 éves csepel országutival járok dolgozni minden nap (oda vissza 60km) kivéve persze télen, akkor inkább benzin:P
2012. jún. 3. 20:18
 4/11 A kérdező kommentje:

Kb. 10-15 éves MTB-ről van szó, csak néhány dolgot cserélni kéne (meg ráférne egy festés is).

Ismerősöm ki akarta dobni, de a váz hibátlan, ezért tettem fel a kérdést!

2012. jún. 3. 21:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem menj le az Auchanba és vegyél egy újat 22.000.-ft-ért egy év garival. Azért írom ezt, mert fogalmad sincs a kerékpárok javításáról.
2012. jún. 3. 22:21
 6/11 anonim ***** válasza:

5#-ös, menő vagy ;)

Kérdező: tudsz képet feldobni? vagy esetleg egy típust?

2012. jún. 3. 22:39
 7/11 anonim ***** válasza:
monti váz köré nem építenék semmit, de ha nem kell alkatrészeket venni, lehet, hogy érdemes belevágni.
2012. jún. 3. 23:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Kidobni nem kell, szoktak lenni ilyen akciók, mikor alkatrászeket gyűjtenek, hogy árvaházaknak meg ilyen intézményeknek bicikliket építsenek ajándékba. Szóval, ha értesz hozzá, építsd meg magadnak, ha nem, akkor keresd meg ezt az akciót.
2012. jún. 4. 09:47
 9/11 Geryson válasza:
Tényleg vázfüggő. 10-15 éves monti sem mindegy, hogy anno milyen árszintű volt. Nekem is 15 éves a vázam, de anno ez egy 260 ropis gép volt, Cr-Mo vázzal. Azóta is rendszeresen karbantartom, úgy érzem őt megéri festegetni. Ha egy Tesco-Auchan típusú 20e Ft-os gép lenne, eszembe nem jutna.
2012. jún. 8. 09:55
 10/11 anonim válasza:
Nekem egy olyan kerékpárom van,aminek az ülésén pisros fém emblémában az van írva,hogy: cccp Ez a kerékpár kb 50 éves. felújítottam,és a legjobb ami eddig volt. Nagyon nagy teherbírású,a súlya ellenére is könnyű menni vele. az én tapasztalatom az hogy megéri egy régi kerékpárral foglalkozni. Ahogy az előttem szólók is mondták,a vázat érdemes megnézni alaposan. a többi már csak tartozék. :)
2012. jún. 10. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!