Mivel tudom levágni a bicajomról a zárat? Pótkulcs nincs, átlagos kerékpárzárról van szó. Beletört a kulcs a zárba és nem tudom elhozni onnan, hová kikötöttem.
Holnapra kellene valami megoldás. Munkába bicajjal járok és most este tört bele a kulcs. Már sz@rakodott, de nem gondoltam, hogy így járok. Buszra kellett fellopóznom, hogy haza tudjak jönni, mert este nem igen volt kedvem sétálni másfél órát a sötétben, erdőn-mezőn keresztül...
Még egy kérdés. Hol tudok venni zárat, ami nem túl drága?
A melóhely előtt sincs forgalom, ott nyugodtam piszkálhatom. :D
Milyen csípőfogó jó hozzá? Nekem van, de lehet, hogy az kicsi vagy el sem csípi a műanyag alatti részt.
én ilyennel vágtam szét:
tehát semmi extra..nem az egészet vágtam át vele hanem szálanként..ja kombinált fogó is jó ha van;)
Egyszer jártam így, régen, egy olcsó sodronylakatommal, hajat vágatni mentem, de a borbélyüzlet elől már nem tudtam elmenni. Egy másik vendég adott nekem egy kombinált fogót, amivel a zárról letördeltem a vékony műanyagháj-borítást, és az alatta lévő pocsék minőségű aluöntvény (spiáter?) zártestet összetördeltem :D. Azóta minőségi lakatom van :)
Ezeket az olcsó vackokat erővágóval vágják ketté a tolvajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!