Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szeretnék venni egy biciklit...

Szeretnék venni egy biciklit útra meg erdőre!? (kezdő vagyok)

Figyelt kérdés

Eddig még nem vásároltam biciklit csak kaptam a szülőktől és nem nagyon foglalkoztam vele egy hauser mtb-m volt de már nagyon rossz állapotban van és szeretnék venni egy másikat!

Árban nem szeretnék túl drágát de a minőségre se gagyit! Olyat akarok úgy jól néz ki szal jó vele úton utazni de ha haverommal épp készülünk ki a telkükre vagy túrázni akkor erdőn is megállja a helyét :D bár én a hauserrel is erdőn is simán bírtam közlekedni :D szóval aki tud az segítsen légyszíves csak ötleteket kérek hogy szerintetek milyen lenne érdemes vennem :D

2012. máj. 27. 01:01
 1/3 anonim ***** válasza:
2012. máj. 27. 07:30
 2/3 Valor válasza:

Az alábbi márkák számítanak jónak: Scott, Merida, Specialized, Kelly's, Magellan, KTM, Trek, Cube, stb. De kb minden, amit nem áruházban veszel, hanem szakboltban, az jó szokott lenni, egy bizonyos értékhatár fölött.

Egyébként konkrétan a Meridának van 5V, 10V elnevezésű kerékpárjai, amik 70k környékén vannak árban, de használtan is ki lehet fogni nagyon jó MTB-ket (bikemag-en, testbike-on), de ezeket csak hozzáértő ismerőssel érdemes megnézni!

2012. máj. 28. 17:28
 3/3 anonim válasza:
FeltQ200
2016. febr. 14. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!