Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen biciklit vegyek? (dirt...

Milyen biciklit vegyek? (dirt biciklit akarok venni és még kezdő vagyok)

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 15:31
 1/4 anonim válasza:
Én szerintem ha egész jót akarsz olcsón akkor vegyél egy Gepida Karatont .A rosszabbak olyan 100 körül vannak.Persze használtan az is olcsóbb.
2011. febr. 12. 19:09
 2/4 anonim válasza:
nehogy gepida karatont vegyél az egy rakat szar. Ha jó erős bringát akarsz akkor nézel vmit hazsnáltam vmi 2006ps gyártású UMF Hardy-t azok még bírják! A mostani gyártású Hardyk is szarok.
2011. febr. 25. 22:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából ezt barátom helyett raktam fel:D ő kérdezi (nekem is gepida karatonom van és télleg nem oan rossz:D nem rakat szar)de a hardy egyértelműen jobb
2011. ápr. 15. 15:45
 4/4 anonim válasza:

eladó egy atomlab pimp2 full atomlab. 135.000Ft-ért alku belefér! 2 éve vettem 260.000Ft-omban volt. email:pastersofmupets@gmail.com

emailen mindent megbeszélünk!

2013. máj. 7. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!